Wednesday, December 30, 2009

Jalan-jalan cari makan

Cite ni adalah rentetan daripada n3 yang lepas..dah lepas je pergi kenduri kawen tu,tak kan nak terus balik kan..tak best la..so ajak la daddy pergi danga bay..sekali my BIL pun nak join gak..lagi best kan..eisya ade lah kawan..eisya ade orang layan..sempat la jugak snap pic pe yang patut..tengok je la aksi eisya..

eisya nak main kat sini..tapi basah coz baru lepas hujan..

ni muka budak baru bangun tido,terus nak main..

eisya dengan hero-heronye lah..

mak oi..muka sape ni..nape jadi macam tu kak??hihii

eisya sibuk nak tunjuk barang yang dijual kat tepi jalan tu..

hah,nak suh beli la tu..

tengok tu..berani jalan sana sini nak tengok barang..

tu nak pergi mana lak..nasib baik ade hero tu..

ehh!!muka ni lagi..sempat lagi wat susu,nak bergambar gak..sebok je..

pilih-pilih kasut eisya..wat pakai kat umah

jalan-jalan tu,jumpa lak dengan sorang budak yang sebaya eisya..eisya pe lagi,nak salam dan bertegur sapa la..pandai anak ummi nak berkawan..

inilah dinner kami..makan kat dataran pulak sebab dah lama tak makan steambot..air aku,carrot susu..

antara steambot yang kami makan..

eisya manja dengan pak long dia la tu..

lepas makan,jalan kat situ jap..ade konsert ngan pertunjukkan motor besar..eisya dengar lagu sambil menari kat situ..

tengok dah pukul brape..tak balik lagi ni,keluar dari tghari..kekekeee

ish..ish..muka ni jugak..tapi kenapa muka macam tu..sebabnya cik kak ni,dah puas keliling dataran tu cari barang hilang..baru je beli kat danga tadi..kesiankan..

hah,sebab sepit bunga ni la,aku tawaf kat dataran tu berapa kali..hampa je sebab tak jumpa..tapi nak tahu kat mane sebenarnya..terlekat kat belakang baju eisya..huh,nasib baik tak hilang..rm8 tu..keje aku sekarang ni,asyik beli sepit rambut eisya..asyik hilang je

10 comments:

Naz-Segalanya disini said...

rindu jb..ku dah jd org KL..rindunyaaa

~aSHa~ said...

comey nye dak eisya ni...

ibu_arifa said...

Danga Bay, kalo aku ke sana, aku nk tgk kedai Ekin.ada lg tak skrg?

perangai Eisya sama gak dgn Dalila, kalo jumpa budak2 dia suka gi tegur, kalo jumpa yg ok..suka lah kita tgk, tp kadang2 bila budak2 tu tak layan dia..aku kesian plak.. bersungguh2 nak ajak kwn dia main/sembang. tapi kalo jumpa akak/makcik2 yg suka melayan dia, sampai nak balik pun dia masuk cari acik tu nak salam/cium tgn.

sharifah syahirah TSM [chep] said...

uisshhh..
chubbynye pipi anda =P

iesya mmg dh boleh jln btol2 ekk..
letak arr video lagi. nk tgk iesya!

shila ariff said...

sepit rambut bunga tu..mmg comel..hari tu eisya pakai kan??..nampak comel gitu..

[-suziey-] said...

waaaa dalan2 cari mkn katanya..hehe..adeii lawak la plak,.pasal sepit pusing satu dataran...rajin ko yek..kalu aku kira burn je la..seb bek aQeel xpakai sepit..ekek:p

cewah byk posing skang:p

ibu damia said...

peramah tul eisya ni.....senang dapat kawan ni....aleesya aku lak, kena org yg approach dia..kalau tak pemalu lah katakan ...cam ibu dia gak...hahahaha

naurah makwa said...

baby tu pun muka lebih kurang je ngan eisya..

Ummi Salsabila said...

eh,eisya comel! samala sepit rambut kita.ummi baru belikan aufa gak.kat jusco.rm7.50.hehe

nanti le kite boria same2 ek!:)

ecamajasara said...

eisya ni betul2 comel..bolehpinjam pipi tak?...