Wednesday, December 2, 2009

Ape nak jadi!!

Eii cepatnye masa berlalu..dah bulan 12 rupanya..rasanya baru je new year hari tu..dah nak new year lagi..oh tidakkkkk..umur dah semakin meningkat ..emm..banyak lagi yang belum di capai ni..kena ade plan untuk tahun depan lak..korang semua mcm mane..tahun ni terlaksanakan tak semua perancangan tu..kalau tak kena bawak ke tahun depan la..moga apa yang kita rancangkan tu tercapai..

emm..kali ni nak jamu mata korang dengan gelagat family eisya masa pergi ke taman dia Indera Mahkota, Kuantan..Saje je boring masa ni,tu yang bawak eisya pergi makan then terus pergi taman..latih eisya berjalan lagi la..

eisya with her auntie..

tengok tu termenung lak ummi ni..

eisya malu nak bergambar..

eisya,cantik ke muka macam tu??eii..

tidakkkkkkkkkk..aku tak suka pic ni..

hah,pic ni aku suka..romantik tak??hiihiii

eisya yang tak sabar nak tengok budak-budak main..sampai kena pegang nak bergambar..dah tak cantik pic bertiga ni..

last sekali tgk la pe dah jadi tu..mak ngan ayah yang sibuk posing abaikan anak..huhuu..eisya termenung merajuk la tu..


p/s- korang, tolong..aku nak diet semula..badan dah naik balik ni..nak makan pe kurus cepat ek???

6 comments:

ibu damia said...

samalah kita...badan dah naik....jom sama2 gi gym....tak pun jgn mkn nasi.....

Intan said...

Alahai romantis nye ibu dan ayah eisya nie :)

Eisya best tak jalan2 kat situ sayang? Tak lama lagi leh lari laju2 kan...so ibu leh exercise sekali sambil mengejor anak :D

[-suziey-] said...

adei nk gelak plak aku..bole plak letk gmbo xsuka..kalu xsuka jgn tepek ler..ekeke;p

hmm tu la..aku rs xterpk lagi azam 2009 dh kena pk azam 2010..:p

shila ariff said...

huhuhu..romantiknya dia..heee...pe salahnya..benda halal..heee..anyway..selamat menyambut thn baru in advance..hee..mmg makin tua le kita..bila nak tambah satu lg??..

p/s: kami nak turun JB cuti krismas ni..InsyaAllah..hubby nak pi jln2 UTM..rindu katanya..

lily azliyana @ mama zara said...

Eisya buat muka mcm mane pon cumei jugak..hehe..nway, bestla ummi n daddy eisya ni. romantik siap posing peluk2 lagik..=D

ibu emy efy eqy said...

bestnya jalan2 bersama family...

dah besar eisya!