Wednesday, December 9, 2009

Baby With Transport Contest

Kali ni n3 contest ye..dah lama nak join ni tapi asyik lupa je..jadi sebelum tarikh tutup tu,kita wat dulu ye..contest ni anjuran ummi nabila..Contest pe tu?? Baby With Transpot Contest..syaratnye semua dah follow..masa untuk tengok gambar yang dipertaruhkan ye..

Nama: Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur: 1 tahun 2 bulan

pic ni diambil sewaktu eisya bersama dengan daddynye sahaja..transport ni,kitaorang semua panggil dia Cik Mon sebab badan dia montel..tengok la muka motor tu..hihii..Cik Mon ni,dihadiahkan oleh ibu eisya mak sedara eisya sempena dengan birthday eisya..baju tu pun ibu yang hadiahkan..masa mula-mula, eisya takut nak naik Cik Mon ni,tapi lepas dah selalu sangat ummi dia ni suruh dia naik,sampai sekarang dah pandai turun dan naik sendiri..siap pusing-pusing satu rumah sambil wat bunyi sekali..cute betul..

tengok tu,suka sangat sampai keluar lidah..hihiii


10 comments:

ibu emy efy eqy said...

good luck aleesya!

ibu_arifa said...

someynyer gambar nih.. good luck yer..

aku pun mmg plan nk join jgak contest ni..tp xde gambar yg menarik lagi..hmm..tgklah..kalo sempat aku join lah kot..nk dekat tarikh tutup dah pun kan.. :(

[-suziey-] said...

eh sama la senyuman eisya ngn smiley kt car tu..ekeekke;p comellll..bole meanng ni..hehe...kurang dh 1 pesaing eisya..aQeel xjoin..hehe

shila ariff said...

hazim pun join contest ni..sama2 le kita menjayakan diri ye...g.luck eisya..

p/s: tak sabar diri ku ini nak pi jln2 cuti krismas ini...heeeee

mama uzma said...

gud luck syg


iena x sempat la nak joinkan
tuk uzma...

ibu damia said...

good luck aleesya.....

p/s: wah wah dah pandai senyum sampai keluar lidah yer...macam ayyunie...

mama tisya said...

alahai cutenye die..good luck

PuteriSatu said...

comelnye...geram tengok pipi dia..gebu...semangat tul....bebudak semangat ni...suka tengok..gerrraaammm...

umminabilah said...

salam...dtg check n3...nk tnye...nma utk follower blog kta pkai nme ape ye?

ummiaqeef said...

seronoknye dia..gud luck eisya...