Monday, December 7, 2009

Eisya Bertatih lagi..

Kali ni cite pasal jalan-jalan lagi ye..ala jalan bukan jauh pun..area JB gak la..saje je bawak eisya jalan-jalan kat taman cuti-cuti ni..eisyakan nak belajar berjalan..so kita belajar kat taman ye eisya..lagipun boleh tengok orang ramai..tu yang eisya suka..sambil tu dapat ramai kawan...aku pun leh la exercise sekali..kata nak kuruskan..hiihiii..okla..mata dah mengantuk ni..eisya lak dah berapa kali datang nak ajak tido..jom kita layan je pic ni..


eisya muka monyok je,baru bangun tido..

model kat taman tu ke..oo tidak..

daddy eisya sibuk melayan eisya berjalan

dah macam bongkok 3 je ni..hihii

eisya geram kat sorang budak masa ni..

budak muka masam..

ops..jatuh pulak..

teruskan melangkah ye sayang..

syok tengok orang main layang-layang

takut kena tinggal..

ibu dan anak ..

agaknya pe la yang lucu sangat sampai eisya ketawa tu..sweet tak pic ni??

eisya marah sebab kena duduk dalam stroller lak..penat tul nak kejar eisya ni..

p/s:-banyak hotel dah penuh la sekarang..macam ne nak g holiday ni..

16 comments:

Intan said...

Fara, cuti sekolah mmg susah sikit nak cari hotel...kena book awal2.

P/s: Kita pon suke tgk gambar eisya ketawa tu...cute cute! Budak2 kalo gelak ke senyum mesti sweet je kan coz it's really "pure" :)

ibu damia said...

hahaha..tu lah sapa suruh buat booking last minute...tapi sekarang ni memang peak season coz cuti sekolah dan banyak cuti hari jumaat....tapi may be ader kot lagi...ko cuba lah try ....

[-suziey-] said...

waaaa ye ke ummi eisya tu nk exercise tu?aunty cam xcaye la..sbb nmpk mcm byk posing jek..ekekek:P
cpt2 jalan ye eisya..nnti bole main kejo2 cam filem hindustan ngn aQeel..hahahaha:p

p/s: wei jgn ler g time skool holiday..mmg la full..org pn ramai..

shila ariff said...

heee...sonok tgk eisya bertatih kat taman..cuti sekolah ni, byk masa ngn eisya le ye...sonok kan??...

Putra Mama said...

lps dah pndi jalan.. start memanjat plak.. lg letih.. ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel btol dak eisya ni.mcm nuha gak kalo ke taman, asyik nak jalan sana sini jugak..hikss

MeL said...

go eisya go! huhu nk gi holiday ujung thn mmg kena book hotel 2bln lebih awal hehe & room rate pn lebih mahal. ktorg pn sib baik dpt kat penang, so new year celebrate kt penang aje..

ibu_arifa said...

comey nyer Eisya dalam gambar tu..manis jer umminyer pun

nak gi bercuti2 yer..kami pun tak survey lagi kat mana nk p/ nk stay..mungkin p masa nk sambut anniversary kami kot nnt..mcm tahun lepas :)

lily azliyana @ mama zara said...

suke sgt tgk baby steps eisya!!..hehe..dulu mase Zara br belajar jalan siap hire OP sbb tknak lupekan sweet moment tu. mklumla, kamera mama die 'canggih' sgt..hehehe..

try booking thru online. check kat asia web direct ker. system yg boleh dipercayai..=D

Ummi Muiz said...

hye..kak..akhirnya dapat gak cr blog akak nieh..he3..kak, eisya da pandai berlari blom??mesti kedek2 kan..ha3..tomei2 jerk..

ecamajasara said...

comel tul eisya ni..chaiyok2...eisya go eisya..

ibu zharif said...

erm...gambar mcm kat taman pe tu ek? lupa plak..kat pasir gudang tuh ke? huhu. org jb gak rupenyer..ngeh2. comeynyer eisya..umur lebih kurang zharif jek..zharif pun ngah sakan bertatih nih. nnt leh main kejo2 same2 yer..haha. nk bercuti? meh la dtg terengganu ni ;)

ibu emy efy eqy said...

selamat bertatih Eisya.

semoga membesar menjadi anak yang solehah...

Mrs. Adz said...

ibu zharif -> tu taman kat mutiara rini

Naz-Segalanya disini said...

fara..baru nak tanya taman apa..sbb nampak pasu tu mcm MPS..MAJLIS PERBANDARAN SKUDAI yek..fara jb dok mana..mmg org sana ke?naz dulu dilahirkan kat sana..smpai lah naz grad Uia..naz dok Plentong

10 said...

wah... semakin jauh eisya berjalan ek... good girl... bestnya dapat berjalan2 kat taman...