Monday, December 21, 2009

Cuti-Cuti Malaysia...(part 3)

Aii..lama tul nak habis kan cite holiday ni..nak update je,cik kecik tu datang nak tolong taipkan sekali..tu yang kena postpone je..tapi start dari jumaat sampai sekarang ni,eisya kurang sihat sikit..kena cirit-birit..tak tahu la kena ape..doc cakap maybe salah makan..tapi rasanya makan benda yang selalu dia makan je..tgk sehari dua lagi ni,kalau tak baik juga kena pergi jumpa doctor lagi la..doakan eisya cepat sembuh ye..kesian sangat sampai kat tempat '***' dia dah merah dah..jom kita tengok pic hari yang last ni..sebelum balik Jb..

keriangan jelas terpancar dari setiap wajahkan..kecuali eisya sebab mengantuk..aku paksa dia bangun..hihii

Ibu eisya bersama dengan anak terunanya..

daddy,tunggu sape tu..??

happy family..

happy family lagi..nampak tak aku je dukung eisya..dia tak nak dengan daddy dia..huh,memang leh kurus la macam ni..

eisya di tengah-tengah 2 putera..bestnye leh jadi bodyguard eisya ni..


duduk elok-elok ye sayang..

ni tunggu sape lak datang..hihii

nak naik kete kuda tak sempat,naik replika je la eisya ye..

geng-geng holiday..Family BIL, family eisya dan family kawan BIL..

haha..sape yang terlebih gembira ni..layan je la..'kanak'kanak riang'

masa on the way nak balik JB tu..sempat singgah zoo melaka jap..bawak eisya tengok haiwan..

hah,tengok la lembu tu..suka nye..

dah habis holiday ye eisya..

dalam kete,masa nak balik..jumpa lagi Melaka..

tapi nak mana pic yang jumpa gitaris tu..nak tahu sape tak??jom kita tengok ye..

-





-





-







-





-


ye..yeh..rock beb!ni la gitaris tu..hampeh je kan..

11 comments:

shila ariff said...

heeee..sonoknya dia bercuti2 di melaka..tapi aku mcm tak sempat nak singgah tpt tu..sbb jadual terlalu pack..

ibu damia said...

memang hampeh....mati2 ingatkan jumpa gitaris glamour...ingat kan jumpa man kidal ke, sham kamikazi ke...rupa2nya gitaris fara.....tapi ok lah tu...ader style lah...

huhuhu..gi gak eisya kat zoo melaka yer...

[-suziey-] said...

umangaih..ko pegang gitar ke ape tu..beso bagaknya..ekekek:p adeii semakin xsabr aku nk meronggeng ni..huhu

CuTeMiUt78 said...

ahaaakksss.. best tgk eisya riang gembira sebab g holiday kan

lily azliyana @ mama zara said...

geramnya tgk si eisya yg dh semakin montel..hehe..nway, sweet gmbar die dgn 2 bodyguard berbaju kuning tuh...=D

ibu_arifa said...

syoknyer tgk gambar2 korang gi holiday... nnt ada can ajak kitaorg sama ek.. nk sgt jumpa Eisya yg dah 12kg tuh.. semangat betul dia nih..


aku pun rasa nk potong kan rambut Dalila can rambut Eisya nnt..tp abahnyer suruh kasi botak terus..aku yg tak sampai hati plak tgk dalila botak.

Admin said...

best tak g cowboy village?..ta pernah pergi lagi kat situ..

tgk gitaris..mcm ader tokoh je..hihihi

zieha said...

cantik la gambar yang ada gantung2 bola2 kristmas tu..bercuti mmg best..hai..bilalah daku nak berpeluang bercuti..huhuhuhu,kalau kat a famosa..waktu mlm mmg happening..

Intan said...

Laaa ingat kan gitaris mana tadi...sabor je lah...he he :D

Nasib kita sama lah fara, anak nak kat kita je soh dukung...hu hu. Tapi kan, den tak pon kurus...uwaaaa!

naurah makwa said...

wah..cantikla tempat tu..ingat kat colmar tadi..menarik la..

nadnye said...

seronoknya.. ke melaka .. belum buat lagi tour ke melaka macam2 ada yea..