Sunday, December 6, 2009

06 Dec..

Hari ini adalah hari ahad..06 dec 2009..tapi kenapa dengan hari ni??emm sebenarnya,hari ini adalah hari lahir suamiku yang tersayang..tapi semalam birthday adik aku yang bongsu..dia orang berdua ni selang sehari je..

So pada Shahmi adik belajar rajin-rajin ye..tahun depan dah PMR..jangan nak main-main lagi..

Pada daddy eisya ni..ummi dan eisya harap daddy akan dapat ape yang daddy impikan..terima kasih sebab jadi suami yang baik dan daddy yang penyayang..we love u daddy..

malam tadi sempat ummi ngan eisya nyanyi lagu birthday wat daddy..tapi ummi la yang nyanyi..eisya menari dan tepuk tangan je..sweetkan daddy..


selamat hari tua..


4 comments:

ibu damia said...

kui...kui...selamat hari tua konon...mulut jer ckp selamat hari tua, dalam hati dok wish..."mudalah selalu" kan....

sharifah syahirah TSM [chep] said...

hoho..
sanah helwa! (happy birthday)..,
org sambut bday kene blanje org lain kan? huhu...
dh celebrate ke?
syahmi cmne?ade ke die dpt hadiah? huhu..

ibu_arifa said...

happy birthday Mr.ADZ...

happy birthday gak untuk adik Shahmi.. moga buat yg terbaik utk PMR nnt yer.

[-suziey-] said...

happy besday daddy eisya..errr belated actually..smga panjang umur dn murah rejeki..hehe..ape hadiah ko bg kt hubby wei? adik eisya ke?ekeke:p