Friday, December 4, 2009

Secomel Eisya

Alamak penyakit 'm' telah melanda ni..rasa macam mendung je nak update semendung cuaca sekarang ni..sebabnya tido time hujan ni kan..huh,sekali ngan eisya aku ajak tido..seronok tul dapat tido dengan puas ni..hahaahaaa..tapi bila nak wat keje mesti rasa malas je sebab dah tidokan..ok kita jangan bermalas-malas lagi ye..ambik mood dulu,korang layan jela pic kat bawah ni..pic gediks lagi ye..

eisya tunggu sup ni..lapar sampai habis makan sup..


eisya...comel tak??


hah,pic ni pun comel jugak kan..hihiii


tengok la si daddy eisya ni..suka wat muka tak siap tu..(ade ke muka tak siap..)


tengok ni..dia jealous kat eisya la tu..selalu daddy buli eisya sekarang..kesian eisya..


5 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

lentiknya bulu mata eisya. mcm pakai maskara pon ade..hik..hik..

uishh..dahsyat daddy buli eisya.nasib tak nanes budak tuh..=p

10 said...

dah bape ari ni x sempat nak jenguk cni... eisya dah besar ek... tgk muka dia pun dh ada perubahan la... ciannya kena buli dgn daddy.. pok2 ckit...

ibu damia said...

ganazz tul daddy buli eisya....nanti lepas ni mummy lak buli daddy yer..balas dendam....

ibu_arifa said...

alahai comeynyer...geram tgk..mcm nk kiss jer..


aku kelmarin satu hari xleh online..strymix prob..tension tul.. habis pokok2 aku rosak.

Intan said...

Daddy dia nie nak kena babap nih...sian dak eisya tu!

Aunty suka lah ngan bulu mata lentik eisya ni...leh pinjam tak sayang :D