Tuesday, December 1, 2009

Rezeki Eisya - Tocang Contest

Semalam baru je sampai dari kampung..seronoknya balik kampung..rasa macam nak balik lagi lama je..tapi daddy lak tak cuti..tak pe nanti boleh balik lagi..sampai je semalam terus tengok ade bungkusan untuk Nur Aleesya..eisya lah tu..bukak je bungkusan tu rupanya hadiah dari Miera yang anjurkan Contest Baby In Gown tu..terima kasih ye miera..cantik hadiah tu..dah siap gantung lagi kat rumah..
inilah hadiah tu..

Lepas dah habis kemas semua,buka la laptop jap sebab nak main FV la..hihiii..terus buka blog dan check tengok,eisya dapat 2nd place lak dalam Contest tocang tu..anjuran SitiSifir..alhamdulillah rezeki eisya lagi..terima kasih pada juri yang memilih eisya k..memang budak-budak ni semua nampak cute kalau bertocangkan..tunjuk la kat eisya muka dia,dia tahu lak tu..siap tersenyum simpul lagi..hahaaa..faham ye eisya..

tersenyum eisya dengan tocangnye..

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah2x..eisya menang contest lagi yerk..bertuah btol badan. sejuk perut ummi mengandung yerk tgk anak bwk byk rezki..hehehe..

ibu damia said...

memang dah agak dah eisya mesti salah sorang pemenangnya....congrat eisya....

Farra Dhelina said...

congrats darl.. comeyyy

shila ariff said...

tahniah sayang...!!!...

ibu_arifa said...

tahniah eisya!! yeyyeh..dia menang lagi...habis hi;ang rase penat umminyer bila dapat tau anaknyer menang lagi kali nih :)

nadnye said...

congrats lagi aleeysa yang kiut :>

MamaAdwanEncem said...

tahniah dear... adusss murah sungguh rezki eisya, asik menang contest je, adwan lum lg menang apa2 contest...nampak gaya mama ne wat contest n adwan ne jadi pemenangnya... hehehe menang contest sendiri, aci takkk??? kah kah kah...

[-suziey-] said...

tahniah eisya..waaaa byk menang contest niih..hehe..u deserve it cayang..eisya mmg comel..eh nape ummi dia senyum2 tu..aku xckp lagi ek comel mcm ummi dia..ekekeek:p
uish aQeel pn tergoda nih..hahhaha

Diana Jamil said...

mmg selayaknya mng...eisya comey sgt ngn tocangnya tu...congrats!!