Friday, December 25, 2009

Madah Berhelah..

Bila tak cuti nak cuti, bila dah cuti boring pulak dok kat umah..dah tak tahu nak wat pe..umah dah siap kemas semua dah..nak keluar,daddy eisya malas pulak..so sebabkan tak ade keje kat umah,layan je la bergambar dengan eisya..dan sebab tu juga la,korang semua pun kena la layan jugak pic ni semua..nanti tak update bersawang pulak..

tengah sibuk nak wat keje,eisya ni nak salam pulak..tengok tu siap cium lagi..ade ape-ape ke ni eisya..

ish..ish..nape muka macam terkejut tu..bulatnye mata..

ni sebenarnya eisya buat tangan yang 'no,no,no' tu dengan bunyi sekali..ltapi akhir sekali dia mesti letak tgn kat pipi..cute tul kalau dia wat macam tu..

dah boring dalam umah,ajak eisya main kat luar pulak..nasib eisya layan kan aje ummi dia ni..

huh,tapi penat gak main kat luar ni,sebabnya eisya asyik dok jalan sana sini je..kena kejar la..


ok..cukup main kat luar ye..ummi dah penat kejar eisya..tapi wat muka confius nak masuk umah ni nape lak??

tara..akhirnya eisya ke Jusco.. makan malam

daddy kesian nengok 2 beranak ni kehulu hilir pusing rumah...berjaya gak trick aku..hihii

5 comments:

Intan said...

Woooo chantek nya piccas nie semua fara! U beli DSLR ke? Nie mcm amik pakai tu jek :D

P/s: Keta merah tu hubby fara nyer ke? My hubby sukeee ooo!

ibu_arifa said...

sungguh comey sekali Eisya nih..

bab buat mata bulat tuh nak tergelak jer aku tgk..
sama lah dgn dalila, tunggu jer kita buka pintu rumah tu..cepat2 dia menyelinap keluar, kadang2 siap belari tak sampat aku nk tangkap lagi..berlari tak pakai kasut. time2 yg dia suka buat gitu bila aku nk kuar jemur kain.

adda said...

wah, dah besar eisya nih.. sejuk auntie tgk makin lawo n jelita.. boleh wat menantu nih hehe

CuTeMiUt78 said...

aahhaakks.... tomey dak eisya ni tau.. siap bulatkan mata tu ha... geram tgk..

Mr. Adz said...

intan -> kete merah tu bukan saya punye tapi family punye....