Wednesday, December 16, 2009

Cuti-Cuti Malaysia...(part 2)

ok..ok sambung cite semalam ye..kita cite dengan gambar lagi seronok..

ni antara bilik kat Condotel tu..kitorang ambik yang ade 2 bilik tu..

eisya sampai je terus main ngan si abang ni..suh abang bacakan buku untuk dia..eisya kemana-mane memang kena bawak buku..bagus anak ummi..


ini pandangan A Famosa tu dari bilik kami tu tingkat 22..cantik tul view dia..

malam tu lak,dinner kat Tampin..tak tahu nak makan kat mane,so jalan je la ke tampin tu..nampak restoran yang ramai orang je terus masuk..sebab kalau ramai tu confirm bestkan..

eisya yang nak bergambar ala-ala ayu la ni..hihii

dah lepas makan tu,masa nak balik ke hotel,nampak lampu-lampu tepi jalan ni,cantik tul..sanggup berhenti tepi jalan then ambik gambar..eisya lagi la suka sebab warna warni


eisya pandang sambil try nak pegang lampu tu..terus ummi cakap 'No..no..no..' bahya tu sayang..

model untuk chinese restaurant tu..kekekeee

time ummi ngan eisya pulak bergambar..

eisya dengan family my BIL..(depan cowboy town)

sessi bergambar nampak kepala je ye..ngan eisya pun aku ajak sekali join..hihii

p/s:-
-baru balik klinik untuk check up eisya..berat eisya 12 kg..patut la dah semakin tak larat nak dukung eisya..lenguh tangan
-kat cowboy town tu jumpa sorang gitaris..tunggu sape ye..

10 comments:

ibu damia said...

soalan yg sama dalam FB..boleh gitu??

kah kah kah....lebih kurang jer citer ko ngan citer aku...
sah sah dah pergi tempat yg sama kan..
ko pun makan kat tampin gak ke???
susun atur dalam condotel tu nampak cam tak sama jer ngan aku..
ko masuk tak cowboy town tu?... See More

p/s: banyak tanya lak erkkk

Ummi Salsabila said...

eisya coti2 kt afamosa,mlaka ek? best x? teringin nak pi gak.mlaka kg ummi n abi.tp xpnh jln2.pi umah nenek n sdare2 je.hehe

10 said...

oooo... best ek kedai tu? apa nama kedai tu?

[-suziey-] said...

waaaa toto kita sama..ekekek:p

perghh cantik gbr kt lampu tu..ish xsabo nk pegi ni,..

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya jalan2 coti2 m'sia..
cantik la view2 kat situ..

p/s: minggu ni insyallah kita blk JB.. klu takde aral, blh gather2

lin said...

wa...best tak gi afamosa?eisya tgk tak animal?hehe

ibu emy efy eqy said...

besar jugak condotel tu ye?
mahal ke sewanya?

lily azliyana @ mama zara said...

huiii...mmg cantik sgt pemandangan dr condotel tuh..puas hati la ngan percutian kali ni yerk..=)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

indahnya permandangan..
eh sama berat laa ngan my nuha :)

shila ariff said...

wah..excited bergambor kat lampu tepi jalan..cantik punya pasal..yg pentingnya..gambor menarik...heeeee...