Sunday, December 6, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B



ok..ok..contest last minit ni..tak tahu la terima ke tak..harap diterima la..dah lama nak join tapi ingatkan lambat lagi tutup,sekali hari ni lak..Contest "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B..so tak leh tunggu lagi..pic yang dipertaruhkan adalah....


Nama : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur : 1 tahun 1 bulan ++

Pic ni diambil sewaktu makan kat KFC..Eisya makan kentang je..Eisya sekarang dah boleh berjalan..dah semakin laju..syok betul tengok eisya berjalan..yang penting sekarang ni,eisya tak boleh dengar bunyi alarm kereta..kalau dengar je walaupun dalam bilik,cepat-cepat dia berjalan terkedek-kedek kejar kereta..nak naik kereta la tu..tapi dia tahu sebelum keluar rumah mesti pakai kasut..kalau tak,dia tak akan pijak pun lantai kat luar tu..geli agaknya..eisya dah semakin petah menegur orang..habis semua orang dia akan tegur kalau dia jumpa..dan mesti sengih sampai nampak 3 batang gigi dia..memang cute betul..Pada ummi, eisya memang Seindah Butterfly..

Opss..hadiah la..lupa nak bagi tahukan..dah terjah dah blog tokeybaju ni..sponsor hadiah ye..cantik semua design baju dan kad-kad tu..nanti nak order la..nak pakai baju yang sama ngan eisya dan ade nama..nak buat macam pic ni..sweetkan..Ummi, Daddy, Eisya..

yang ni nama pun sama..ejaan je lain..

sukanya kalau dapat ni..

4 comments:

ibu damia said...

good luck eisya...memang secomel butterfly lah.......hadiah pun so sweet....


p/s: nak lak hubby ko pakai baju tu....aku rasa hubby aku mesti sampai sudah takkan pakai baju tu...ekekekek

:: butterfly :: said...

gudlak yer ;)

ibu_arifa said...

hohoho..aku pun suka baju2 nih..cantik2 belaka kan.. sampai tak tau nk pilih yg mana.

good luck yer Fara dan Eisya..

[-suziey-] said...

good luck eisya..so sweet la ths girl..bertuah ni kalu dpt jadi menantu.ekek:p
wei adiah dia comel2 la..tp aku dh decide xkan join mane2 contest lg dh:)