Tuesday, December 1, 2009

Bebas..

Bestnye sebab sekarang semua keje dah habis..boleh la berblog semula..senang juga hati bila nak update..tak ade la asyik nak terkejar-kejar je..nak pergi holiday ni pun tak tahu bila..sebab daddy eisya sekarang ni,susah skit nak cuti..banyak keje..tak sabar nak pergi holiday..leh la menjamu skit mata ni.. shopping sekali ..masa balik kampung hari tu pun,bila pergi jalan tu,ade je benda yang terbelinye..ish..ish..terbeli tau..hihiiii..

emm..cerita bab eisya ni,dah lama tak update tentang eisya..nanti nak wat n3 tentang eisya la..tapi yang best tu,eisya dah boleh berjalan..dah laju la sekarang..sekali sekala je jatuh..tapi takut tul nak tengok dia berjalan tu..takut dia jatuh terhantuk kat benda-benda pe ke..sweet tul tengok anak dah boleh berjalankan..alhamdulillah segala perkembangan eisya ni,ummi lah orang pertama yang dapat saksikan dahulu..dari kecil sampai la sekarang..

oklah,nanti cerita panjang-panjang boring lak..kita selang seli ngan gambar k..

makan-makan dia Secret recipe..

eisya dengan tocang yang senget..hahaaa


ni pe kes!!bergambar wat muka macam ni..


eisya tengah tunggu cheese cake


muka tak puas hati sebab di paksa senyum


syok main menu tu..

p/s :-
-nak tengok 2012 ni bila??
-layan lagu cinta tasbih ye..

9 comments:

Putra Mama said...

dah leh jalan, dah ader gigi.. senang hati ummi... ;)

Naz-Segalanya disini said...

bestnya ummi eesya dah hbs keje..naz GB suruh dtg sekolah..nak buat buat malas lah..nanti dah nak bukak sekolah baru buat buat amek tau.heheheh..nak bercuti dgn tenang lah..eesya dah jalan laju ye..rikazz dalam rumah dah laju dah..tapi bila bawak keluar rumah dia nak merangkak plak..kalau dipimpin baru dia nak jln..sebab apa ek?dia x biasa ke jalan dengan kasut?

lily azliyana @ mama zara said...

wah..best2x eisya dh pndai jalan. mesti cumei sgt die berjalan terketek2 tu kan..=D

ibu_arifa said...

amboi..terbeli ker? hahaha..sama lah dgn aku..sampai tgn dah tak larat nak angkat/sangkut plastik barang dah baru nk stop..


comeynyer Eisya nih...tang rambut tu yg bagi dia nampak lain sikit kan..

[-suziey-] said...

hohoh..syiok ler ko dh free..aku ni xfree lg..esenmetn berlambak nk anto ni..huhu..nk g holiday dh plan tp after abis final exam..lps tu aku plk bebas cam ko..hehe..
kiss kan utk eisya tomei..

[-suziey-] said...

hohoh..syiok ler ko dh free..aku ni xfree lg..esenmetn berlambak nk anto ni..huhu..nk g holiday dh plan tp after abis final exam..lps tu aku plk bebas cam ko..hehe..
kiss kan utk eisya tomei..

shila ariff said...

tahniah eisya...dah boleh berjalan..nnti leh berlari2 anak lak...nnti makin aktif le dia...

nieda said...

sweetnyer eisya..

ibu damia said...

seronokkan tgk setiap perkembangan anak2 depan mata kita sendiri...tu dah pandai jalan, nanti tunggu dia pandai berlari lah pulak yer...pas tu tunggu pandai bercakap and so on....mesti seronok sgt2..