Monday, December 28, 2009

Bergaya, Menawan, Menarik

Nak tengok tak hadiah pe yang eisya dapat untuk Contest tocang tu..yang contest tu eisya dapat 2nd place..tak sempat nak buat n3 hadiah tu..maaf ye sitisifir..memula rasa macam besar je baju tu.sekali bila dah pakai,muat je dengan eisya..so pe lagi,melaram la eisya dengan baju tu..

model kereta jap..hiihi..

eisya bergaya dengan baju baru..cantikkan baju tu

nape kerut muka tu sayang??

perasan tak eisya wat macam mane lidah tu..sekarang ni,dia asyik buat lidah ketepi je..nape ekh??

eisya lagi..

dan lagi..

senyum tapi pandang lain..

ni pun pandang lain..

korek telinga..

ni nak buat ade lesung pipit ke??

ops..terjatuh la..


p/s:-boleh tak pilihkan pic yang paling ok..

11 comments:

anN said...

hye! plz vote me kat

http://shawlsayucinta.blogspot.com/search/label/contest

no.3 ANNURAIN tq!

naurah makwa said...

comelnya..anak akak ok jer kalau akak buatkan tocang.kalau anak naura,habis serabai..di bukanya balik..

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

comelnyer...
sgt cantek mata aleesya yer, geram tgk!..
neway, salam kenal..jln2 tersinggah lak sini..;)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. eisya ni memang tomey dlm apa jua rupa.. skeee tgk tang mata dia tu.. bulat bersinar..
eemmm dia suke main lidah kat tepi tu.. agak nak tumbuh gigi lagi kot

ibu damia said...

just nice baju tu....tak besar sgt......gambar yg mata eisya pandang lain masa senyum tu sweet...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

gambar paling me suka yang 'eisya lagi' hikss

[-suziey-] said...

waaa tantek..just nice baju tu ngn dia..
nape nk plh gbr?nk mask contst lagi?aku suka yg kerut tu..hehe..cute

miera said...

comeel lotei nyer dier...meh nak kiss cikit..geramm tull..

MeL said...

shomelss nye eisya ni..mata dia cantik betul, lentik bulu mata eisya ;)

kakyong said...

comel & sweet... gaun tu pun cantik... ;)

ibu_arifa said...

cantiknyer gaun tu.. padan dgn Eisya yg puteh gebu nih..

nak pilih kan pic? aku pun pening, xtau nk pilih yg mana no6 kot.