Sunday, January 3, 2010

Bibir Donald Duck

Nak tengok tak bibir donald duck..hihii..jahat kan ummi eisya ni..yang sebenarnya,malam semalam eisya suka berlari keliling dalam rumah ni,yelah..orang baru leh berlarikan..so eisya akan habiskan tenaga dia la..sekali bila dah penat sangat, energy dah kurang, hah,pe lagi..jatuh je la kejenya..sekali masa terjatuh tu,dia leh tersembam pulak kat lantai umah ni..meraung la si kecik tu..mula-mula ingatkan jatuh biasa je,bila pandang muka dia,dah berdarah pulak kat bibir eisya ni..kat atas ngan bawah bibir..kena gigi dia la tu..bila darah dah berhenti tu, tengok bibir eisya ni bengkak lak..daddy cakap macam bibir donald duck je..leh pulak eisya ketawa bila tengok daddy dia ketawakan dia..ish..ish...tak baik tul daddy eisya ni...tapi lagi jahat,aku terus ambik camera dah snap la pic eisya..kekekeeee..jom tengok eisya yang comel tu..


nampak tak kat bibir tu..bengkak atas dan bawah..

ni baru je lepas nangis..

ini bibir normal eisya..tak cekci lagi la bibir eisya..hihii

tengah eisya nak posing je,ada pulak orang interframe..layankan aje la..

sekarang ni inilah eisya suka buat..cuci hidung sendiri..


8 comments:

ibu damia said...

siannya eisya....sampai darah2 ngan nangis2 yer....

gambar yg last tu cover sikit, tak manis si anak dara korek hidung depan org...ekekekek....

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

ololo, kesiannya...:(
tp tetap cute wlpn bibir bengkak..;p

ecamajasara said...

ala..ciannye dia..

10 said...

lor... ciannya... bibir bengkak ek... tapi xpe maintain cute je...

aik... cuci hidung ke korek hidung? hihhihihhiiiii...

[-suziey-] said...

allala siannya..uish sakit tu..aQeel pn slalu gk kena camtu..seb bek aQeel kuat..nangis kejap jek..hehe..
donald duck pn comei..cuba kalu kita org tua donald duck..adeii xsnggup tgk:p

Ummi Salsabila said...

hahahha.pic last tu smama dgn aufa! haha.cuci hidung sendiri ok..tgn ummi xmuat.haha

ibu_arifa said...

yer lah...kesian plak aku tgk anak dara comey ni dgn mulut gitu..
cepat sembuh yer sayang..

pic last tu, dalila dulu2 dok wat gak..pastu selalu kami larang..dia dah tak buat dah...kelakar kan tgk jari kecik tu masuk hidung gitu :P

ummiaqeef said...

aqeef pun baru jatuh pg semalam..lebam bibir atas..cian tgk..