Saturday, January 9, 2010

DCM

Semalam masa lepas beli ubat untuk Eisya kat Giant Tmn Suria singgah kedai buku. Tgk ape majalah yg ada. Then nampak satu majalah yang menarik iaitu Digital Camera Magazine.


Memandangkan tajuk utama kat depan tu tulis crash course for new DSLR owner, apalagi sambar terus majalah tu. Rege majalah tu RM9. Em... memang recommend kepada member2 blogger yg baru berkecipung dalam dunia DSLR macam saya ni, terkial-kial nak ingat setting ape yg patut utk sesuai dgn keadaan.

p/s :
Eisya demam lagi, dah bawa gi klinik....

5 comments:

ibu damia said...

yeayyy..nak cari satu kat MPH lepas ni....

sharifah syahirah TSM [chep] said...

dh ade DSLR ke?
sakan la korg bergmbar..,

Gieyana said...

betui tue..mmg berguna..:)

lily azliyana @ mama zara said...

ohh..dh ade DSLR rupenyer..bestner...!!!mama Zara ni ntah bile br dpt smbar satu..hehehe

Intan said...

Dlm senyap ye dia...ehem ehem..he he :D

Tambah lg geng dslr!

P/s: Mmg kan fara, macam terkial2 nak pakai setting yg mana bila keadaan tertentu...kadang2 tu main hentam jek...wakaka :D