Friday, January 29, 2010

Jatuh Cinta..

Sekarang semakin busy..kalau boleh nak update tetiap hari,tapi selalu tak sempat..buku nak di tanda tu penuh kat umah ni..emm,nak tanda je,cikgu kecik datang melawat..membuat sesi check up ke atas semua buku..hihi..so kena la layan dia menulis dulu..dah la sekarang ni,eisya tido lambat je..semuanya tergendala..so terpaksala update cite yang dah basi ni..


masa ni adalah sesi membuang masa..dah tak tahu nak pegi mana..duk umah boring,so pergi jela tempat ni..Hutan Bandar Mutiara Rini..(ibu damia a.k.a ayu pun g sini gak..kalau tak leh jumpa kan..)layan ye walaupun korang dah boring tengok tempat yang sama je..(model,korang tak boringkan..hihii)



inilah model tu..bag kena bawak ye..kalau tak adegan merajuk akan berlaku..belon pun sama..


mak oi,nak suh duduk skit punya susah..asyik nak kejar orang je..

wajah comel itu lagi..hihii

bersama belon kesayangannya..

merenung jauh ke depan..

wajah yang membuatkan jiwaku bergelora..huhu..(ayat power tu.)

inilah jadinya bila si tua menjadi muda..(wei,tua sangat ke aku???)

sanggup tu,terbaring dia tengah laman..kekekekee..kata nak buat jiwa gelorakan..

taraa..family itu lagi..

dan lagi...

aksi anak tersepit..:p (skirt eisya basah sebab kena air sabun..)

korang jangan bosan ye..aku pun tak tahu aksi pe ni..mata bertentang mata..saling jatuh cinta..kuikuikuii..

aksi bolywood lak.. gelinya..

dan yang last sekali..

akulah perempuan itu..


p/s:
-alhamdulillah..
-raya cina,nak pergi mana???


18 comments:

Ummi Salsabila said...

owh.so sweet!!! lokasi pun cun.model2 pun sporting & cute.hihi.

farah pki camera stand yer? xknla aleesya plak yg amik kan.hehe.

ibu_arifa said...

comelnyer eisya dgn bag pink tu? makin hari makin geram aku tgk Eisya nih.

weh, byk nyer gambo panaz korang pose yer..sedang dilamun cinta lagi tuh...huhu!

Intan said...

Mmg tak pernah boring bila tgk gambar eisya byk2...me sukeee!

Cute je dia ngan skirt ngan beg dia ngan belon dia :D

Cewah2 tang gambar korang berdua tu, eisya ke yg jadik photographer nya ...ekeke :D

lily azliyana @ mama zara said...

hihi..tk pernahnye boring tgk model bernama Eisya nih..makin hari makin mengancam..=D

comei Eisya bergaya ngan bag pinknye..mcm nak gi skolah..hehe..itu gmbar satu family sape tolong amikkan..pakai tripod ke atau ade pgrapher tk berbayar yg join skali ke taman..=p

Mrs. Adz said...

US->sweetkan..nak lagi pic yang sorang tu..hihii..haah leh train eisya ni..(pakai tripod ni)

Mrs. Adz said...

ibu arifa-> dilamun cinta??opps..hangat lagi tau..

Mrs. Adz said...

intan->eisya nampak mcm dah besarkan..ade yg tegur cakap dah sekolah ke??hihii

masa pic berdua tu,eisya asyik kehulu hilir je pusing umah tu..

Mrs. Adz said...

lily->makin mengancam ye..tapi kena asah lagi bakat eisya ni..huhu..(jgn jadi model dah le..)

tak ade sape nak jadi pgraphernya..kena la mr tripod yang jadi..hihii

Mama_Aqish said...

nice pic....cantik la bes eisya tu...tapi dapat tengok tali je...rupe sebenar beg tu tak dapat tengok pun...beli kat ner ek???

EIJAM'S FAMILY said...

yup cantik gbr.. siap berbag 2 lagi minah kecil tue.. makin semangat yerk die kan...

miera said...

cantik nyer eisya...sama cantik mak gan anak...cute bangat...hii.hii

ibu damia said...

eceh.... ckp hubby aku sporting....hubby ko pun sporting gak...

ah ah la...nampak eisya dah besar kalau bawa beg tu...comeyy bag tu...

wansteddy said...

suak tgk eisya bertocang. mmg mamanya pandai gayakan anak :)

Mr Adz said...

aisey.... keboroian terserlah....
huhu....

kakyong said...

lama sungguh tak jengah sini.. dah besor rupernya.. makin sweet.. comel.. geram.. sedap juga bdnnya.. aliya kurus keding jer..

cantik2 betul view taman tu...

mutiara rini tu kat mana?

shila ariff said...

hehehehe...masa utk ummi n daddy beromatik-romantik..hehehehe..nsaib baik eisya tak jeles kan??...anyway, bagus tu utk umahtangga..

p/s: comel beg eisya tu, tak sabar nak pi tadika ke???

ummuabdullahsyaakir said...

Salam ,ummi..dah lma tak singgah sini..dah besar eisya ni...comelnya dia ^_^

Suka pic2 yg diambil...eem kawansa prumhn saya dah dekt dgn mutiara rini tu..Tmn pulai perdana

[-suziey-] said...

ecewah..syioknya famili posing..i likee....happy famili..

wei kalu eisya nye la model..xboring nya..cuma kalu mak dia tu slalu enteprem agk klabu sket mata ni..hahahahaa..just joking;p