Wednesday, January 6, 2010

Night Outing

Ni Cite pasal malam new year lepas..dah lama baru nak updated..mula-mula kita pergi dinner dulu ye..isi perut sebelum jalan..memula konon nak bawak eisya tgk fireworks tu..tapi ?? tengok je la pic ni..


eisya pun nak makan sama..

sebelum makan,snap dulu..

fusili tomyam (entah la betul tak ejaan tu)

lime frost

chicken steak

jelingan di sebalik air..

eisya,lov u..

lepas makan,terus ke dangan day..nak tengok fireworks..peace jap ye..

sekali bila sampai je kat tempat tu..nampak 'ayat' ni..hampe je..

so kita jalan makan angin je la..tengok kapal waktu malam..

muka ni lagi..

eisya best sebab dapat naik train,round dangan bay tu

dah penat,kita balik ye eisya..

sebelum tu..nak tunjuk ni..hasil panning yang tak jadi..orang baru nak belajar..

p/s:
-penat sangat minggu ni..mood cuti lagi..hihi

6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

eh..eh..aspal tkde smbutan plak kat danga bay tu. selalunye tetiap tahun mmg ade smbutan ke tak sbnrnya..

nasib baik tpt best..tk dpt tgk fireworks, dpt jugak eisya jalan2 naik train kan..=))

Ummi Salsabila said...

eisya,pinjam cekak tu.hehe.

nape xjd wat countdown n fireworks ek?xpela,yg penting dpt jln2 n mkn2..:)

shila ariff said...

eisya n ummi ni mmg suka pose le....ayu-ayu gitu...

p/s: new year eve hr tu tak wat pe2 pun...

[-suziey-] said...

okla tu..xde smbutan kt situ pn atleast ko clebrate ngn famili..aku ni ha..ngadap notes..huhu

wei cantek dh gambo ko nih..hehe..ko pakai canon ke wei? panning? nk buat tu kena tune down shutter speed ek? so that ebnde bergerak akn nmpk byg camtu..aku rsla..ke cr lain..ajo aku plak..ekekek:p

ibu damia said...

wah wah...entry ni banyak muka ummieisya je yer...enterframe betul...

p/s: malam new year kat umah jer...malas nak bersesak2...tapi tak sangka lak kat danga bay tak der sambutan...budget tak der kot...

ibu_arifa said...

amboi2..posing sakan lah ko sejak dua menjak ada cik 'C' tu yer..

syok nyer hubby suka bawak kuar jln2 siap nk tgk fireworks lagi tu..kalo hubby aku, suh dok umah jer lah..malas nk sesak2.sejak dari mula2 kenal dia lagi mcm tu..sampai nk ajak p pasar malam pun susah.