Thursday, January 14, 2010

Kami Budak Baru Belajar...

Last weekend,masa eisya demam tu,sempat lagi pergi ke Jusco Permas..hihii sebabnya jusco ade wat Jcard Day..usung lagi eisya masa ni,rembat la ape yang patut..dapat la sepasang 2 baju ngan kasut..sebelum ke Jusco tu,singgah dulu kat Taman Istana..round kat situ jap..tapi sebenarnya,aku tak pernah sampai kat sini,tu yang ajak hubby singgah sini jap..cari port nak jogging ni...azam barukan nak kuruskan badan..kononnya..Sambil tu snap la sekejap pic eisya..ni wajah demam tau..tengok mata eisya,berair je..

kesian eisya,kena paksa bergambar..

tapi,demi ummi..eisya layankan jugak..

eisya yang suka sangat dapat berjalan dengan bebas..

tengok la eisya..ketawa gembira dalam kesakitan

eisya sekarang suka wat muka macam ni..kerutnya!!

tersenyum gembira lagi..

suh senyum tapi tak nak senyum...

sape yang terlebih senyum kat sini??

lagi orang tu yang terlebih senyum..:p

kepenatan setelah menjadi mangsa puan pengarah..tukang snap ngan model

interframe sekejap..

bergayut ngan mamat mana tu??berlakon
p/s:
-hasil mr 'c'
-eisya dah mula nak main semula..:)


11 comments:

ibu_arifa said...

cantiknyer hasil penangan Mr. C nih.. ko blajar dulu..nnt aku dah ada gak Mr.C nnt, ko ajar aku plak yer..

Eisya, w/pun tgh demam tp mcm tak demam pun jer.. ceria dan manis sungguh time dia buat muka tuh.

cepat2 sembuh tau sayang :*

ibu_arifa said...

cantiknyer hasil penangan Mr. C nih.. ko blajar dulu..nnt aku dah ada gak Mr.C nnt, ko ajar aku plak yer..

Eisya, w/pun tgh demam tp mcm tak demam pun jer.. ceria dan manis sungguh time dia buat muka tuh.

cepat2 sembuh tau sayang :*

CiTiaan said...

wahh..Frah..dh besor rupanya anak ko..cantek + comel lak tuh...heheheh tp sian die asyik kn buli ngan ummi ngan ayah die jek

[-suziey-] said...

alhamdulillah..eisya dh sihat...ceria jek..kena plak laayn ummi nya nk test power..ekek:p

ouh kta segroup ler canonian..hehe:p
cungg wei...eleh ye ye alasan joging..nk shooting sbnrnya kan..tau sgt..hahhhaa..practise make perfect babe:)

ibu damia said...

semua gambar2 pun nampak cun...

nanti leh sama2 asah bakat..

p/s: alhamdulillah...eisya makin sembuh..

naurah makwa said...

baiknya eisya,demam2 pun ikut mama shopping gak..bagus tak meragam

e.l.i.s.s.m.i.e said...

memang ummi dia senyum lagi lebih dari eisya.hihihi.larikss

Intan said...

Alhamdulillau eisya dah better :)

Wahhh sana geng "canon" lah kita semua...he he. Best best!

Siap bergambar di taman laks tu ye...nice outdoor piccas ;)

Cik Anie said...

cutenya .... gerammmmsssss........
meh cubit pipi sket...

mama uzma said...

comel iesya bergambar...
cantik gambar2 tu..almaklum guna MR.C...mmg puas hatikan...klu iena ada rezeki beli leh la ajar ye..

mama uzma said...

comel iesya bergambar...
cantik gambar2 tu..almaklum guna MR.C...mmg puas hatikan...klu iena ada rezeki beli leh la ajar ye..