Friday, January 15, 2010

Tudung GiveAway Contest


Anjuran : Teratak Comellotte

Saat Indah Percutian Anda adalah:-


Tempat: A Famosa Resort
Tahun : December 2008

Gambar ni diambil Di Cowboy Town..Memang best sangat pergi kat sane sebab macam-macam tempat nak dilawati ade..Next time nak pergi lagi...

p/s:-tahniah min..dalila dapat masuk finalist..

5 comments:

rien said...

ok dah check...cuma satu jer tertinggal follower, kalau follow nama lain inform k

ibu_arifa said...

Good luck yer utk contest ni..aku xleh join gak yg ni..xde pic p bercuti ler..sob..sob..

terima kasih Fara, cam nak peluk2 ko jer nk share kegembiraan ni..(happy mcm dah menang pulak -ter'over' sudah :P)

Mama_Aqish said...

good luck k...

[-suziey-] said...

good luck babe..hehe..aku pegi ri tu..xde deco sgt..ptg kol 6 aku g..br buka..xmeriah sgt..lps maghrib br meriah ngn bunga api sume..tp time tu aku dh slalmat landing ats katil layan tv..ekeke:p

[-suziey-] said...

good luck babe..hehe..aku pegi ri tu..xde deco sgt..ptg kol 6 aku g..br buka..xmeriah sgt..lps maghrib br meriah ngn bunga api sume..tp time tu aku dh slalmat landing ats katil layan tv..ekeke:p