Friday, January 22, 2010

Dialah Di Hati..

Jangan dibiarkan 'rumah' anda diselubungi sawang..hihii..Tapi mood tak ade tul la nak menulis..banyak nak tulis tapi ... aku tengah down la sekarang..sangat-sangat rasa tak senang je hati ni..Untuk menghilangkan masalah ni,aku tengok pic ni semua..

Dialah Di hati..

senyuman eisya ni,hilang skit rasa tension..

eisya sekarang ni,dah pandai posing skit..

minah bunga tul la..

Ya Allah,tabahkan hati hambamu ini untuk menerima ujian Mu..

11 comments:

Intan said...

Nape ni fara? Hopefully things gets better soon for u kay tak kira lah what ever pon problem nya...

P/s: Mmg kan kalo kita rungsing, tengok anak..sejuk je hati rasa. Especially budak comel cam eisya nie, senyuman yg cute ;)

Mama_Aqish said...

kena pi berubat ni...penyakit dah semakin serius menular...hu..hu...noce pic...pandai eisya possing

lin muhamad said...

amboi3x...eisya ni kemain eh berbunga-bungaan...kehkehkeh

#Muhammad Faris Taqwim dalam kenangan..........al-fatihah

mama uzma said...

mg kan klu tension2 tgk muka anak tak pun tgk video keletah anak sure rasa tenangkan...

ibu damia said...

semoga ko tabah mengahadapinya...biasalah hidup ni pasti ader dugaan dan cabarannya...yg pasti cam mana kita berdepan dengannya..

betul tu..tatkala kita berada dalam kesedihan dan ketensionan, anak lah pengubat duka lara kita kan...

[-suziey-] said...

waaaaaaa tantekk..ni tgk kt opis..kalu kt umah ni dh kena terkam ngn aQeel ni..mau xlena titon..hehehe..comel banget la eisya..siap jadi minah bunga lagi so sweet..;)

p/s: ko dh download windows live writer ke blm? klu blm..ko download n install dlm pc..pastu buat n3 tru WLW tu..instead of blogspot..plh size gbr medium..tp b4 tht ko adjust ruangan blog ko ni..sbb blog ni 3 column..so ruangan body sempit..so xleh beso2 sgt gbr..ko kena edit kt coding dia..mula2 ko beso kan outer frame dia..beso kan margin..then ko cari body margin n tambah...make sure sidebar left n rite + body mragin = outer margin..so blog ko akn jadi lebar mcm aku pnya..jgn smpai lebar sgt nnti ade scroll bar plak kt bwh tu..erkk ko phaam ke ni? :D

Sitisifir10 said...

Terlarut2 juga daku dlm kesayuan bila dgr lagu2 ni...cheer up!! Jangan tgu org gembirakan kita kerana kegembiraan datang dari dalam diri :)


*wuwuwuwuuuuu kami pun tgh sedih terpaksa jual kuda tersayang...apakah??

sharifah syahirah TSM [chep] said...

wat happen?

Allah memang suka uji hamba2nya.
Lagi Allah sayang hambanya, lagi byk Allah uji.
Allah nak bagi pahala sabar, pahala mujahadah.
Ujian juga Allah bagi untuk mengembalikan hamba kepada tuhannya.
Mungkin rindu akan rintihan doa hambanya.

Allah uji : Allah sayang
bestnya Allah sayang (^_^).
Mari kita bersyukur dengan ujian.


ps: rasanya ni komen paling skema skali.huhu. takpe, adikmu ini memang skema =)

eisya suke bunga? errkkk....aunty?

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sabar byk2 eh..
eisya pengubat lara tue..

Ummi Salsabila said...

nape? what happen? apapun,amg tbh n sabar.

eisya minah bunga ek.eisya mmg pndai posing..

mama alya said...

pandainya eisya possing...new follower