Wednesday, January 6, 2010

Oasis Kanak-Kanak

Semalam eisya jatuh lagi..kali ni jatuh kat meja laptop ni lak...dagu eisya kena kat bucu meja..lebam lak..rasa macam bersalah je sebab ummi dia masa ni tengah layan FB..tak sedar eisya datang,tu yang terjatuh..kesian anak ummi..ummi minta maaf ye sayang atas kelalaian ummi..

Ok..ok..back to the story..Last week ade bawak eisya pergi taman..coz boring lak duk umah..eisya pun sekarang ni,kalau bawak pergi taman,memang happy sangat sebab ade ramai kawan..dalam kete lagi,kalau nampak je ramai orang tu,mesti sampai meronta-ronta nak kuar kete..kena bagi eisya kawan ke Sambil tu,pe lagi,dah nama ade blogkan..kejenya ambik gambar je la..so korang pun,kena la layankan aje gambar ni..

sampai je kat taman,terus meluru nak pergi kat sini..sambil pimpin tangan ummi dia nak suh teman..

eisya nak kawan,tapi kawan kat situ,semua dah besar..kesian nengok eisya panggil dorang tapi dorang sibuk main je..

last-last eisya pun pusing pergi kat ummi..boring la tu sebab tak ade orang layan..seyus,kesian kat eisya masa ni..

aku pun ajak eisya main benda ni..tapi mata still pandang orang lain gak..macam tak happy je..

smile eisya..

kita naik buai lak k..tapi aku yang lebih main..hahaahaaa

model Oasis jap..

eisya,jom kita lari...

eisya lajunya jalan..

yuhu...bergambar di balik tiang..ala-ala malu gitu..hihii

dah penat jalan..kita duduk lak k..

8 comments:

[-suziey-] said...

perghh dasat nama tpt ni..oasis kanak2 lagi..hehe..

wei..aku buat ahad sbb sabtu tu ade org yg still working..sbb tu buat ahad n pagi..so klau org jauh bole la balik ptg..ko dtg arr..stgh hari je la...kol 12 dh abis dh..pastu balik la jb..ala jb dokek ajoi..alasan la ko nih..saje je kan xnk join..sob sob sob

nunya said...

syiannn eisya ajak abg2 besau tu, die tanak maen ngn eisya yek....takpe2 nati ali alik jb..kite maen same2 eh...tapi eisya kene dukung ali la sbb ali tak reti jalan lagi=>...heheee

naurah makwa said...

ALA,SIAN EISYA..

shila ariff said...

yeay..eisya dah pandai nak berkawan...dah besar nnti mesti peramah ni...nnti leh dpt ramai kawan...

ummiaqeef said...

wah..ala2 model cilik gitu..hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

sukenya tgk gelagat ibu n anak ni main sama2...tkpela buat mase ni biar ummi jek teman main..nnti dh besar sket mesti berebut2 org nak kawan ngan eisya..hehehe..

ibu damia said...

cepat2 bagi 'kawan' kat eisya tu...sian dia..keboringan..

Intan said...

Suke gambar "model" dicelah2 tiang batu itew ;)