Saturday, January 9, 2010

Baby Wearing Baju Melayu/Baju Kurung Contest

Laluan contest lagi..Kali ni contest anjuran Anak 2 U ..


pic yang dipertaruhkan..


Nama : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur : 1 tahun 3 bulan
Nama Ibu : Sharifah Farawahidah
Email : farawahidah@gmail.com

6 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

baju ngan muke dah cute dah ..tpcara duduk tue lawak.. huhu kan pakai baju kurung tutup skit yerk sayang.. huhuh..alah auntie saja menyakat semoga menang coz aleesya selalu menang kan..........

ibu damia said...

good luck eisya...

p/s:weekend adalah hari join contest sedunia....hehehehe

ibu_arifa said...

aku sedey tak leh nk join contest ni...kain english cotton yg aku hantar tu, akak tu cakap bulan 3 baru leh siap....waaa..nyesal aku hantar kat dia tau..tp tak sampai hati nk mintak balik..

good luck yer eisya! muahh dari kawan mu dalila di png ni...
bila lah kita leh ketemu ni Eisya

[-suziey-] said...

oooo nama ibu syarifah farawahida..sodap nama ko..panggil ape ek..farah ek?ke cik pah..ekekek:p

good luck eisya...alala comei btl menantu aunty nih..ecewah..perasan:p

hr tu masuk contest si comel berbaju raya pn pakai baju ni menang kan.ni kompem memang lg nih..hehe

Anak2u said...

Salam,
Thanks join contest and good luck!

anak2u said...

Tahniah, anda disenaraikan dalam Top-10 kami.
Tunggu result malam ni ye.
TQ