Monday, January 4, 2010

Hazim & Eisya

okla,dah lama n3 ni terpendam..hari tu,last year macam dah lama je..tak silap 26hb dec..dapat jumpa dengan member baru..kawan di alam maya,tapi akhirnya bertemu jugak..best dapat kawan baru ni..sekali dengan eisya pun dapat kawan baru la..dah la eisya ni tak ade kawan kat sini yang sebaya dia..tapi ni kawan lelaki tau..Kawan lelaki pertama yang eisya jumpa..pandang pertama gitu..kkekekeeee..nak tahu sape tak??dia adalah Shilariff aka mama hazim..jom tengok pic pertemuan tu..

eisya dan hazim..sama-sama excited..

makan time..makan dekat JB Station Kopitiam Danga Bay..

antara menu pilihan shila dan suaminya..

eisya yang seronok dapat kawan baru..

hazim dan mama..

masa ni,eisya panggil hazim suruh bergambar..tapi hazim ni aktif nak berjalan je..orang dah boleh berlarikan..laju je la jalan..

hah,tengok tu...mama hazim kejar hazim..

hazim ni suka gak bergambar..kalau nampak kamera je,mesti tersenyum..comel..

eisya macam pelik je tengok hazim tu..

hazim nak pegang bahu eisya,tapi eisya malu. .hihi..lawak tul

ni hazim tolak eisya,agaknya eisya malu sangat,hazim pun malas nak layan..hahaahaaa..

eisya takut lagi nak turun kalau tempat macam ni..

eisya dan hazim lagi..

eisya nak bermanja dengan ayah hazim tu..tapi hazim marah..terus datang kat ayah dia..tapi sejak kebelakangan ni,eisya memang cepat mesra dengan orang..nanti dia pergi kat orang tu,suh dukung dia..

comel tak hazim..bulat mata..

ummieisya,eisya,mamahazim dan hazim..

lepas pergi danga tu, pergi makan pulak nasi lemak dekat Senibong..tak sempat nak snap pic,sebab eisya dan hazim dah start tak selesa..mengantuk la tu..lagipun ramai orang kat sana..lepas makan terus hantar shila balik ke hotel..

buat shila,trima kasih sebab belanja makan..maaf sebab terlewat sampai..patutnya tuan rumah yang datang awalkan..ish..ish..ade masalah skit masa nak kuar rumah tu yang terlewat skit sampai..next time,kita jumpa lagi ye...

p/s:-bila lah dapat jumpa geng blogger yang lain ni..

10 comments:

[-suziey-] said...

amboih..syiok btl eisya jmpa balaks..ekekek:p kiranya aktiviti korang mkns je la ek..best btl..hehe..

ko turun kl..sure jmpa ramai bloggers..especially 28 feb..ha dimana berkumpulnya bloggers...ekekek:p

shila ariff said...

HEEE...SONOK TGK GELAGAT HAZIM NGN EISYA..LEH JADI KAWAN TU...

NANTI KITA JUMPA LAGI YE...

Intan said...

Kelakar je tgk gelagat depa berdua...he he...eisya "malu2 kucing" ye ;)

P/s: Eisya, aqeel tak jeles ke tgk eisya ngan mamat tu :D

mama uzma said...

bestnya iesya dpt jumpa kawan baru..bila nak jumpa pakwe lg sorang ni..uzma...??hihi....

ibu damia said...

pandai tul eisya berkawan..mesti best eisya jumpa new friend....jangan eisya teringatkan kat hazim sudah...nanti jenuh ummieisya nak bawak eisya jumpa hazim lagi....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bila nak berjumpa eisya jugak ni.meh laa kita gi gathering MBP!

lily azliyana @ mama zara said...

mmg nmpak sgt budak berdua ni seronok berjumpe..hehe..pasni leh planning utk nxt gathering wth other bloggers k..=D

Ummi Salsabila said...

pandai eisya berkawan..eisya da pki sepit bunga tu ek.aufa lum menggayakan lg.hehe

ibu_arifa said...

bestnyer dapat jumpa kawan di alam maya gini...bertambah2 best bila budak2 kecik tu sama2 sporting kan.. hehehe..

mamaHazim pun ayu jer aku tgk..


p/s: habis lah aQeel.. :P

adda said...

alamak, bestnye dpt jmpa2..