Wednesday, January 20, 2010

Penyakit Oh Penyakit..

Sekarang penyakit 'm' telah melanda diri..semakin parah nampaknya..tapi kena lawan tu semua..nanti berhabuk la 'umah eisya' ni..lagi penat nak membersihkannya..sebenarnya sekarang,balik keje je,kena main ngan eisya dulu..eisya memang tunggu ummi dia balik sebab nak suh main buble ngan dia..setiap malam ok..huh,nasib la guna yang ade kipas tu..kalau tak jenuh gak mulut nak meniup ni..Lepas tu,barulah siap untuk makan then prepare untuk nak ajar esok..pastu dah siap semua tu,mesti mata pun dah ngantuk..so tu la puncanya datang penyakit 'm' untuk 'umah eisya' ni..

So dari dibiarkan berhabuk tu,baik kita letak piccas buat tatapan auntie eisya yang jauh di mata tu..nanti kita letak video lak ye..layan la semua ni..


cik eisya yang suka berjalan sekarang ni.. ummi pun sekali

siapakah gadis itu???gadis ke..

merenung pe tu??

family eisya..tapi nasib muatkan tempat duduk tu..ingatkan tak muat..hihii

ibu dan anak yang kena paksa bergambar..

ni hasil dari panning daddy eisya..good job daddy..dah nak jadi tu..

p/s:-minggu ni sabtu kena sekolah ganti..emm..:(

9 comments:

ibu damia said...

lahai...tak tahan betul tgk pics gadis di sebalik daun tu...ekekekek..

btw panning daddy tu dah nampak dia punya hasil...well done..

sharifah syahirah TSM [chep] said...

hoho...
kenapa dlm gambar ni..
eisya npk lebih tembam dr biasa?

sejak ade camera baru,
gmbr makin cantik.
nnt kalau ade sesape nak kawen,
xyah upah cameraman.
pakai je camera ni =)

ps: exam sabtu ni. doakan!

Mama_Aqish said...

hu..hu...biler penyakit M ni dah datang....memang susah nak buang....LARIK2....nanti berjangkit plak....nice picture happy family gitu

mama uzma said...

iena pun kadang ada penyakit M...tapi mmg x leh dbiarkan..hihi

mcm cantik pic3 skang ni...suka tgk lg muka iesya yg comel tuh...geram je..

ibu_arifa said...

hahaha...kelako tgk pic disebalik daun tu..rajin ko pose camtu.

so sweet pic-pic eisya ni..mau dia duduk utk di ambil gambar gitu yer.. pandai betul.

bab main buble tu sama lah dgn anakku,skrg dah ada 3 set dah benda tu..2 yg kena manually press dan 1 yg guna bateri. terkepak2 dalila nk tangkap buble tu. skrg dah kena sorok tinggi2 mainan tu sbb dia nk buat sendiri buble tu, habis bazir air sabun jer.

[-suziey-] said...

hohoho..jgn jgn serang ummieisya en M..tlg jgn serang dia..ekeke:p

ceh ye ye je layan eisya main bubble..mcm penat pn..pakai kipas jek..smbil tgk tv pn bole..hehe:p

waaa panning dh nk menjadi..tp bg aku ok je..jadi je.hehe..aku xtry lg..nnti aku try.hehe...

shila ariff said...

bukan ko sorg je dilanda virus 'M' tu...aku pun sama gak..citer byk yg nak diciterkan...tapi bila part menaip je..terus terasa malas...huhuhu...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. gambo gadis disebalik daun tu.. ala2 malu2 kucen gitu ahaaksss..
iisshhh geram tgk eisya ni tau.. cute sgt

Intan said...

Waa panning menjadik! Makin terrer ur hubby jadi photographer nie ye :)

Suke lah tgk model yg main sorok2 celah daun tu :D

Eisya lak mmg geram je tgk dia...suke je ye dia ;)