Monday, February 1, 2010

Pretty Zaza Baby Face Contest


Anjuran : Pretty Zaza

pic yang di pertaruhkan..


Nama : Nur Aleesya Mohd Adzhar

Umur: 1 tahun 3 bulan ++

Jantina: Perempuan

------------------------------------------------------------------
ni saje je nak share pic yang ade..(tak termasuk dalam contest ye..)





p/s:
-rindukan kampung halamanku.....
-kak intan,dah try tapi background ni size dia macam salah je..tak jadi gak..:(
-raya cina nak pergi KL..yeye....

15 comments:

[-suziey-] said...

waaaaaa tomeynye..ayu je eisya..ish geram btl nih..

pst..ape yg xjadi?gmbr dh ok..dh beso dh ni

Intan said...

Ala cayang comei sgt nih! Suke tgk budak girl pakai tudung...so cute lah eisya sayang :)

P/s: Intan rasa lah tak jadi sbb ur layout nie kot fara.

Maybe kena tukar "rumah" baru yg space "entry" dia besar sikit mcm intan punya. Sbb ur layout space kat "tengah" la nie mcm kecik sikit compared to mine.

Muah ha ha, nie nak kena tukar rumah baru mcm ayu gak nie :D

ibu_arifa said...

good luck..ku suka yg no.2-gambar yg tak di pertaruhkan tu..hihihi. tp yg ko pilih tu pun sweet jgk.

mama tisya said...

comei aleesya...tisya tkde lg gmbr pki tudung nmpk cute cz die bkn bole di pki kn tudung cpt je nk tarik...br nk snap dh cabut...good luck ye

shila ariff said...

ummi eisya ni mmg suka masuk contest..rajin sungguh..bagus!!..lgpun eisya comel..

p/s:raya cina kami nak pi berendam kat gambang water park..hehehehe..

Farra Dhelina said...

alololo comey nyehhh!! sukaaa lahh..leh wat menantu nihh..hihi sopan gitewww... ;))

ibu damia said...

sopan lah eisya ni....boleh jadi ustazah ni...good luck..

p/s: aku tak pandai nak guna coding2 nak besar kan layout blog aku...last2 aku cari layout yg besar supaya senang aku nak enlargekan gambar...

tapi sebenarnya kalau besarkan pakai coding lagi nampak mengancam gambar dia...

Mrs. Adz said...

suziey,sabr ye..eisya memang comel..hihii..

pic ni tak jadi lagi la..ni size biasa je..

Mrs. Adz said...

intan->memang cantikkan budak2 pakai 2dung..

p/s-memang kena tukar la..tapi masa mcm tak sempat je nak hadap blog je..tunggu time free la..

Mrs. Adz said...

ibu arifa->emm..aku pun suka yang no 2 tu..tapi mcm tak clear sgt..


mama tisya->ala pakaikan je tisya tudung..eisya pun kena paksa ni..pastu umpan dia sampai dia leka..hihii

Mrs. Adz said...

shila->kena rajin kalau tak bersarang nanti..hihii

p/s-nanti kita blk krn gak tau..mybe selasa..leh ar jumpa

Mrs. Adz said...

farra->hihii..menantu ke..auwww..merah muka eisya..

ibu damia->sopan ke..mcm ummi kan..huhuu..

p/s-memula ingat nak guna coding tapi tak jadi..memang kena tukar template sebab template ni size dia kecik..

Mama_Aqish said...

cutenyer pakai tudung..nampak gigi 2 batang dia...cayok2 k

ummuabdullahsyaakir said...

comel eisya pakai tudung nampak gigi...

good luck ye &^-6

MeL MikaiL said...

ayunye cik adek manis ni bertudung :)