Wednesday, February 10, 2010

Go Go Tuah..

Hari ni,ade sukan kat Stadium Larkin Johor Bahru..Moga rumah tuah (kuning) akan menang.. Ehh..ringkas je n3 kali ni..saje je..buang masa pepagi ni..disebabkan bila n3 tak ade pic tak best, korang layan je la ye...wat habuan sarapan mata korang..kekeekeeeee..:-p..(sila jangan tukarkan chanel 'tab' anda!!)



bagilah peluang kepada wanita ini..

8 comments:

naurah makwa said...

MAZDA 6..Kete idaman tuh

ibu_arifa said...

good luck Tuah..

cantiknyer ko Fara..patut lah Eisya pun comel..

amboi,,, mazda6 lagi tuh..

[-suziey-] said...

waaaa ko umah kuning ke..hehe:p smga menang la yek umah tu:p

hahaha..layan aje ler tuan umah nk bergediks..sian eisya xde lgsung terselit..ekek":p

ibu damia said...

tak aci...gambar eisya tak der langsung....ummi ngan daddy yg kongker....bergedixxxx yer...

p/s: keta baru ke????

Mrs. Adz said...

haha... sekali-sekala ummi interframe. kete tu... kete family punye...

ibu_arifa said...

balik2 itu jer jwpan ko ..keta family lah...hihihi..

jelesnyer tgk handbag dia kecik cute jer...mcm waktu anak dara dulu2 you...

ibu damia said...

di saat jam 1:45 pg ni...ku dtg lagi menjegok rumah mu...baru perasan yg rumah ni dah tukar background dan size gambar pun dah besar...well done..

p/s: ko edit guna coding ke?ajar lah aku ni haaa...

p/s: berapa banyak keta family daaaa.....

CuTeMiUt78 said...

wah... kemain bergaya tuan umah ya