Sunday, February 28, 2010

2nd Place Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu

Dah lama nak wat n3 ni,asyik tertangguh je..maaf ye eiya..Alhamdulillah,dapat 2nd place dalam contest ni..Hadiah pun dah sampai..Hari sabtu lepas sampai..Terima kasih wat penaja hadiah iaitu mytomeioutlet dan juga wat eiya..Terima kasih juga wat juri coz memilih ummi dan eisya..layan pic kemenangan dan hadiah ye..

Pic kemenangan..

hadiah sampai..

inilah hadiah yang dapat..2 baju,seluar,frame,stokin, set rantai dan gelang untuk ummi..banyak tul hadiah dia sampai untuk ummi pun ade..terima kasih ye eiya..

close up skit frame yang dapat tu..

p/s:
-tak sabar nak tengok pic gathering blogger yang lepas..
-sebab tak dapat join gathering tu,daddy ajak g bercuti..kemana tu??


10 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..banyaknye hadiah dapat..sume best2 n cantik2 plak tuh..untungnya badan..=D

nway, nape fara tak dpt gi gathering tu sbnrnya..pd dah dekat ape ngan kl..hehe

ibu_arifa said...

tahniah...bestnyer menang lagi..mmgg aku suka pun pic ni..sweet..

hoo..korang p holiday lagi yer..untung giler jd isteri Mr. Adz nih... jejalan jer sentiasa..

Intan said...

Tahniah Fara & Eisya! Mmg murah rezeki uols...I'm happy for u :D

zue @ annaleeya said...

wahh.... byknye adiah... cantik baju utk eisya tuh..

ibu damia said...

haah.kan betul aku kata, mesti melekat punya lah...btw memnag cantik pun pics tu...aku sempat masuk NGETOP jer....

banyak tul weii hadiah tu...moga2 rezeki org yg bagi hadiah tu berganda2 lah...

yg penting ummi dan eisya sama2 dapat hadiah kan...

[-suziey-] said...

waaaa byk nye hadiah kemenangan..rezeki..congratesssss..
aku tau ko bercuti kt mane..ekek;p

10 said...

tahniah... mmg sweet pun gambar tu... bestnya dapat byk hadiah...

Mrs. Adz said...

lily,kita g desaru la..bukan g pd..hihiii..

ibu arifa,hihi..best ke??emm daddy merawat hati isterinya..

intan,terima kasih

Mrs. Adz said...

zue,haah cantik baju utk eisya tu..

ibu damia,hihi..spontan je nak amik pic tu..memang byk dia bg..moga murh la rezeki eiya..

Mrs. Adz said...

suziey,terima kasih..hihii bercuti sebab tak dpt g gathering tu..memula nak g,tapi mcm rushing nak balik..tu yang g desaru je..

10,terima kasih..memang bestkan dpt hadiah..free lak tu..kuikuikui