Tuesday, February 2, 2010

Benafee Village

Ini adalah n3 yang memang dah basi pun..seminggu yang lepas..boleh la,asalkan ade citekan..layan.....

Masa ni,yang kemangkatan Sultan Johor tu..so semua rakyat johor kan kena berkabung..Malam tu,eisya n family plus family BIL, pergi makan kat
Benafee Village..Ala yang pelakon Betty Benafee tu punya restoren..Ini baru je buka,kalau tak silap la..Dah lama memang nak makan kat sini,tapi tak ade masa tul nak pergi sana..so malam tu,memang dah plan siang tu lagi nak makan kat sini..Emm..boleh la tahan tempat dia..cantik dan ekslusif la..Makanan pun sedap gak..Sesiapa area JB ni,leh la try makan kat sini..sambil makan tu,sempat gak bergambar skit..wat cuci mata ye..



eisya naik beca lama..

kaum-kaum lelaki yang berkabung

si kembar ni pun semangat berkabung..bagus2..

eisya with pak long..

makanan aku..nama tak ingat..

makanan daddy eisya..nama tak ingat..

air jus tembikai..

kelabu mata hitamku..hihii..'kawan' faham ke??


p/s:-sabtu ni sekolah lagi..:(

9 comments:

Mama_Aqish said...

tak pe entry dah basi pun masih ada orang sudi baca tau....makin tomei eisya...dap nyer mamam...

[-suziey-] said...

ouh betty tu ade restoran rupenye..rege camne wei?mahal x? potong stim daa..nama food xingt..tp aku pn slalu gk camtu..ekekek:p
seb bek ade gbr eisya naik beca lama penyejuk hati yg panas..ekekek:P

ratna said...

hm.. nampak sedap2 makanan dia.. sedap tak awak?? tp nak pegi jauh tu.. kat JB. tak per.. bila2 saya nak cuti2 msia ke JB saya try..

Farra Dhelina said...

mcm best je yg daddy pya mknan tuhh..emmm lapaaaaaaaa

ibu_arifa said...

sedapnyer..sedap dan mahal tak makan kat restoran artis tu?

muka paklong Eisya mcm pelakun Jalaludian Hassan lah aku rasa...maap yer Pak Long Eiysa..
peace!

MeL MikaiL said...

oh nilah restaurant benafee kat jb ye..my husband klu masuk singapore pastu lepak minum2 kat benafee ngan kwn2 dia hehe..salu dia sebut benafee, ni baru tgk rupa restaurant tu..

Intan said...

Wah mkn2 lagik...he he...I likeee!

Mrs. Adz said...

makanan kat sini rege dia sedang2 aja.... makanan pun sodap...

yg ummi punya tu kalau tak silap nasi goreng ayam masak sambal dan dady punya tu betty benafee chicken steak

Mrs. Adz said...

ibu_arifa -> pak long eisya ckp, muka jalaludin hassan yg mcm muka pak long eisya.... hehe... ;-)