Sunday, February 14, 2010

EIsya Holiday...........

Selamat bercuti..just nak inform yang sekarang ni, eisya ngan family on the way ke KL..sampai selasa kat KL then lepas tu, balik ke kampung ummi lak.. Kuantan,Pahang..Yahoooooooooooooooo.......sabtu baru balik Jb semula..Kalau rindu eisya,tengok pic eisya yang kat bawah ni ye...



OK....nanti kalau rajin,eisya update lagi ye..bye auntie semua...muaahhhhh...

6 comments:

♥ QaseH ♥ said...

kiter g kuantn esok kak

10 said...

selamat bercuti....

firahadifa said...

happy holiday !

shila ariff said...

selamat bercuti....jalan2 KL ye..moga ceria cuti kali ini..

ibu_arifa said...

aku dah sampai png ni weh.. tak sabo nk tgk citer "panas" kat entry ko nih..
semoga selamat dalam perjalanan yer Fara sekeluarga..

p/s: citer panas dgn kak intan

[-suziey-] said...

hohoho..lamanya cuti wei..amboi mcm ko plak beraya ek..ekek:p huhu rindu la kt eisya camni...