Tuesday, February 9, 2010

New Look..New Style..

Akhirnya..........terpotong jugak rambut eisya..sebabnya kesian kat eisya,time berpeluh tu,sampai basah-basah rambut..lagi lak,eisya duk kat umah baby sitter dia..tu yang kesian tu..tak pe,nanti kita simpan lagi rambut ye..time tu,mesti eisya dah suka ikat rambut..jom layan sesi potong memotong ni..hihii



memula cina kedai tu suh eisya duk kat atas kayu..tapi eisya takut..ummi pun kena la pegang eisya..baru eisya ok..

hihi..cik eisya yang terpaku tengok dalam cermin..sedih kot rambut kena potong..

mak oi,kesiannya lak tgk eisya kena macam ni..punya la nak bagi rambut sama..

dah siap..kasi touch up skit..

-




-





-






-

tadaaa....inilah wajah terbaru nur aleesya..still cute tak??cina kedai tu,suka kat eisya sebab dah habis potong tu,eisya salam then kiss cina tu..sopannya bodek anak aku..huhuuu...

eisya nampak lebih kemas..suka suka..


p/s:-eisya genap 1 tahun 4 bulan hari ni..

18 comments:

mama tisya said...

cun2..mcm rambut pendek tisya..tp eisya still nmpk gegurl..tisya dh mcm boboy dh..tp nasibaik cpt pjg rmbt...

tisya tk pernh pn potong kt kedai...slalu neneknye yg potong tp yg latest aritu hubbyku potong ...sbr je la...eisya tk gerak2 ke nk turun time org tu gunting rmbt die kt kedai tu?brp kena charge ek

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah pendek rambutnya :)
me sayang nak potong rambut my nuha sebab lama btol br panjang tu.lagipun belakang dier curl, orang ckp kalo potng nanti lurus pulak.hahaha

Ena said...

Salam..

Cutenyer rambut eisya..
sgt2 comel..
Diam jer eisya ekk time cut rambut dier.. :)

Mama_Aqish said...

yup lebih kemas & lebih tomei...baik je eisya potong rambut tak nangis ek...kalo aqish confirm dah meraung2....

[-suziey-] said...

eh sehati sejiwa la plak ngn aQeel..aQeel pn br lps trim rmbut..gonjeng..huhu..nmpk noti jek..
tp comey la eisya..mcm xde beza je apek tu potong..ekeke:D

firahadifa said...

wahhh .. chumel

adda said...

wah sgt tabah eisya ni.. diam ajer bila potong rambut. kagum auntie. kalau syafi tu ayoyo abis satu kedai kelam kabut sebab dia nangis kuat sgt hehe

ibu_arifa said...

comey nyer..aku pun rasa mcm nak potong rambut dalila kat kedai jgk..ingt dekat2 date ni p fotoshoot nnt lah kot.
baik nyer Eisya tak menangis pun..ko jampi apa sblm masuk kedai gunting tu? ajarin dong..

Ummi Salsabila said...

aufa pun baru potong rambut.tapi nenek yg potongkan.klako rmbut baru dia.ktorg suke gelakkan.hahahah.

ibu damia said...

baik betul eisya potong rambut yer...tak menangis pun...godd girl..good girl...kalau aleesya mesti nangis bagai punya....tu dulu2 lah...sekarang tak cuba lagi hantar saloon...zasssssss sendiri ajork...

p/s: akhir2 ni lambat sikit bagi komen...kena tunggu malam2 sikit lepas balik keje baru leh tulis komen...kalau siang2 cuma leh review jer...huhuhuh...masa mencemburui daku...apa2 pun daku akan tetap membaca dan mengomen disini...

p/s: ko gi tak gathering suziey tu????

Mrs. Adz said...

mama tisya->eisya kena rm10..

elismis->rambut nuha kerinting bwh je ye..cantik-cantik..

ena->eisya nangis2 manja la..pastu pujuk senyap..

Mrs. Adz said...

mama aqish->eisya nangis gak..tapi sekejap je..

aqeel->sejiwa ye..hihi..ade kamestri la tu..huhu...

firahida->mekasih auntie..

Mrs. Adz said...

adda->emm tabah dalam terpaksa..

ibu arifa->aku pakai try je..kalau eisya nangis aku kena thn gak la..tapi kena pegang then tunjuk la majalah..nanti dia leka..

US->mane pic aufa..nak tgk..

Mrs. Adz said...

ibu damia->trima kasih auntie..ala,aleesya mesti tak nangis yelah..dia dah besarkan..

tak pe,wat la yang penting dulu..janji layan...

Farra Dhelina said...

menten cute! sukaa.. :D

10 said...

wah... kemas loooo... comei2...

CuTeMiUt78 said...

alahai dak eisya yg tomey ni... bertambah cute bila dah potong rambut

bakal graduate said...

comeynye