Tuesday, February 23, 2010

Wet Journey!!!!!!

Perjalanan percutian diteruskan ke kuantan..ceh,ayat mcm karangan je kan..boleh la,asalkan korang fahamkan..kalau tak faham tu,wat-wat je la faham ye..Selamat tinggal Kuala Lumpur..fuyoo..leh nyanyi lagu indon tu ar..tajuk pe dah lupa ye..Kali ni,kita pergi ke Bukit Gambang Waterpark buat kali kedua..dulu masa pergi,eisya tak leh jalan lagi..sekarang dah leh jalan..lagi best teruk layan eisya..hihiii...biarkan mata anda menatap, melihat, menengok menyaksikan dan entah ape lagi men men..layan..................................

pakai tag ni lagi..

eisya sakit pinggang ke??baru sampai waktu ni..

eisya wif auntie ika..

sekali terjumpa ngan member sama blaja kat UTM lak..eisya pun bergambar la..tapi style mcm gaduh je berdua ni kan..hihiii

adoi..nak tergelak tengok pic ni..mcm orang zaman dulu je muka eisyakan..dah la rambut serabut..hihii

ok..time untuk mandi..kena duk kat tepi dulu..amik mood..

leh lak eisya amik air tu nak minum..sabar je la..ish kotor tul..

ni salah satu tempat eisya mandi..

dah siap mandi ye..pic waktu mandi tak ade sebab tak ade kameraman..takut nak bwak dalam air,kang tak pasal-psal masuk air..naya beb..

dah siap salin baju semua..dah wangi..

ade orang melayan perasaan bawah pokok kelapa..jiwang tak kena tempat..hahaahaaaa..

eisya telah melayarkan mimpinya terlebih dahulu..lepas salin baju je terus tido..penat la tu main air..

bila terlebih nak posing,gini lah jadinya..layan je ye..sewa tube tu..

seperti biasa la..pasangan saling membina badan ni..habis diet kalau cuti..

p/s:-eisya tengah demam sekarang..mybe sebab penat berjalan ..

9 comments:

firahadifa said...

comelnyer swimming suit dier...

owh. eisya , get well soon...

[-suziey-] said...

waaa dh 2 kali ko terjah gambang ni ek..aku xterjah lg..

lawak plk tgk eisya ngn bdk tu..mcm xpueh ati jek..hahaahahah:p

awat ko x tmbh 1 lg tube..br la trasnparent nmpk ko dr dlm tube..ekeekek:D eisya tu mcm aQeel la,..asyik nk minum water tu..adeii

ibu damia said...

semoga eisya cepat sembuh.....

dah banyak kali gi kuantan...tapi tak pernah sempat2 nak singgah gambang water park ni...huhuhu

shila ariff said...

HAHAHA...nak tergelak aku bila baca ayat..jiwang tak kena tempat..heeee..anyway, mesti sonok kan mandi manda?...heeee...

p/s:geram nak cubit2 pipi eisya...

Farra Dhelina said...

nsb muat nk posing dlm tube tu..klu sayeee..emmm tade mkna nya muat! haha

lily azliyana @ mama zara said...

huuu..eisya nmpak brtmbah montella..geram rase nk cubit2 jek..hehe

nway, kitorng gi kuantan weekend baru ni..saje ke sana sbb papa zara tk boleh balik..turn zara n mama lah plak turun kuantan..=p

zue @ annaleeya said...

salam kenal yer...
bulatnyer muke eisya... kiut jer.. best erk mandi manda panas2 cenggini...

ari tuh pegi gak bkt gambang tuh... tp kulit abis rentung tau... tsk tsk tsk... huhuhu...

Ummi Salsabila said...

montelnye eisya berswimming suit.merah lagi..hehe.best tol uall jln2 sakan.

umminyer xmandi ke?

10 said...

geramnya tgk eisya ni... comei bangat...

mudah2an eisya cepat sembuh ya...