Monday, February 22, 2010

Hot Journey!!!!!

Habis dah episod bercuti..huh!!puas tul cuti CNY ni..puas berjalan..yelah,bukan selalu dapat cuti lelama macam ni kan..daddy lak,dapat gak cuti,tu lagi bertambah best..tapi,bab duit lagi best..hahaaa..faham-faham jelah kalau dah jalan tu..tebal jadi nipis..:( so wat penyedap hati sal duit tu,kita saksikan 'keenjoyan' holiday ni..wei,aku suka rosakkan bahasa melayu..kata guru bahasa..janganlah anak murid aku baca..habis cikgu ni..huahuaahuaaa....ok..ok..picas pls....


sampai ahad malam tu, pergi jalan ke pavilion..tapi tak sempat habis round sebab dah nak tutup..sampai pun dah kul 9 lebih..tutup kul 10 daaaa..

esoknya kul 12tghari pergi pusing KL lagi..memula ke sogo then ke KLCC..tu waktu sampai dan balik..lama tak..kekeekeee..habis tawaf ye..


jalan-jalan kat ISETAN tu,terbeli la eisya barang skit..ter ok..bukan plan nak beli pun..sambil tunggu ummi memilih,eisya layan lego ngan abang..yang klakar tu,daddy cite eisya leh tolak budak yang nak main sama ngan dia..mak oi..garangnya eisya..ganas..

eisya wif one of the twin

eisya pelik tengok benda macam rumah tu..siap nak masuk lagi..kuikuikui..

bergambar dekat taman KLCC tu..ramai giler orang..semua ceria..

last sekali mesti ade yang gempak skit..

-



-



-

'loving couple'..wek..wek..nak muntah lak tulis ni..kekeekeeeeeeeeee


p/s:-
-pic pixel pecah skit dari kecik di besarkan..layan je ye..
-jumpa kawan eisya kat KL..tunggu ye..
-pis eisya sorang dah letak sebelum ni..
-sambungan n3 cuti lagi lepas ni..
-cuaca panas tul kat KL..

6 comments:

shila ariff said...

hah..rindu kat klcc..tapi setakat rindu je le..kalo nak shopin, huhuhu..

p/s: kami stay kat kuantan sampai hari isnin je..tu yg tak berkesempatan nak jumpa...lain kali ye..

[-suziey-] said...

waaa dalan2kl..ape daa..aku p tepeng ko turun kl plak..kalu x bole jmpa eisya..huhu..

xpe wei..yg nipis tu bole tebalkan blk..meh turun kl:p

ibu damia said...

jalan2 sambil shopping yer....bestnya...biasalah kalau pompuan...mesti banyak yg "TER' kan...

nak tanya lah...aku ni confius sikit...yg lady dalam gambar tu sapa?? si twin tu lak sapa...selalu tgk dalam entry, tapi tak sempat nak tanya ko diaorg tu sapa?

Farra Dhelina said...

best nya dalan2.. tak dpt laj jumpa..klu dis week akk turun kl,kompem leh jumpa & kenal kan???

Ummi Salsabila said...

Kami turun johor,farah turun kl plak yer..bestnye jln2..lg meriah pi rmi2..:)

10 said...

oooo... jalan sakan ke shopin sakan? hehhehe... bestnya dapat jalan2 makan angin...