Monday, February 8, 2010

Home Sweet Home..

Sepanjang weekend ni,memacam tengok perangai eisya ni..memang semakin pandai dan semakin mengada..hihii..nak marah ade,tapi tetiba rasa macam nak ketawa je..ni kalau semakin besar,lagi la makin banyak ragamnya..memang sebagai ibu bapa ni,kita kena banyak sabar..yang paling tak tahan tu,eisya dah pandai mengamuk..kalau benda yang dia nak tak dapat,tak dipenuhi,semua yang depan mata dia akan baling..tak pun,dia akan baring atas lantai sambil hentakan kepala..tapi pandai lak,bila orang tak layan,dia akan datang kat kita terus peluk atau ajak pergi tempat lain..part tu yang paling tak tahan tu,rasa nak ketawa je..hihii..sempat gak amik pic eisya yang semakin pandai ni..wat penyeri selera mata korang ye..



suka sangat nak kuar rumah,terus isi eisya dalam bakul ni..tapi lagi dia suka..leh dia suh kita tolong n angkat dia lak..emm layankan je la..


sekarang eisya pandai panjat meja ni..pastu wat aksi nak terjun..errr ngeri tul..


ini lah permainan eisya sekarang..ps2..memang la budak zaman sekarang..kecik-kecik dah layan game..'daddy,eisya dah menurun perangai daddy la ni'.. (abaikan yang baring ngan sepah kat belakang tu ye)

bangun tido je,mesti pergi cari game ni..nak pulak,bila si twin ni datang umah nak main sekali..

bila kita cabut controler dia,tahu lak tu..haru-haru..

cik eisya,ternganga mulut..memang sepenuh perasaan main game ni..:)



p/s:-tak sabar nak cuti...tunggu ye auntie eisya..

7 comments:

ibu_arifa said...

pandainyer Eisya main game :)

Ummi Salsabila said...

pandainye eisya men game! wow! kusyuk toldie.menang tak eisya men?.hihi

[-suziey-] said...

wei..gbr eisya nmpk mcm dia ade tanduk sebelah..sebab kaki makhluk dibelakangnya..ekeke;p

btl wei..skang ni semakin ank membesar mcm2 peel..lucu je..terhibur je..so ape lg..tmbh production wei..ekekek:p

Mama_Aqish said...

wah pandai nyer eisya main games ek...mesti main street fighter tu...kawan orang2 besaq tu...makin tomei eisya ni...

lily azliyana @ mama zara said...

cute jek tgk gmbar eisya melayan game..bersungguh2 die main yek..hehehe

ibu damia said...

ni kalau eisya dah addicted ni, salahkan ummi dan daddy yer...ekekek..

khusyuk tul eisya main ni...sampai mulut pun dah cenggitu...sapa menang ni???

Farra Dhelina said...

amboi mcm fhm je tgok game tu yea cik aleesya..

budak2 mmg mcm ni kan kak..mcm phm je..hihi