Thursday, February 18, 2010

The little Mamboo..

Ibu-ibu bapak-bapak
Siapa yang punya anak
Bilang aku
aku yang tengah malu
Sama teman-temanku
karena cuma diriku yang tak laku-laku


hahaahaaaaa...kesian eisyakan,ummi cakap eisya tak laku..saje je letak lirik tu sebab tengah dgr lagu tu masa wat n3 ni..yang bebenornya,nak tampal picas eisya kat sini..mesti ade yang rindukan eisya kan..kuikuikui..kononnya la korang rindu la..so layan ye...

eisya macam 'the nanny' tak..hihiii

gambar eisya kat KL semuanya..


p/s:
-bersiaran langsung dari kuantan..
-kat sini hujan..bestnye sebab macam dah lama je tak hujan..syukur..

7 comments:

[-suziey-] said...

fuhh alhamdulillah..lega..lps rindu kt eisya..ekeekek:p eisya tgh buatpe tu..main ujan ke..hehe:p

Mama_Aqish said...

bukan the nanny...tape cute girl la...so sweet dengan pink colour...tomei bangat...lama menyepi...gi mana???

Farra Dhelina said...

haha suka lah pic yg 2nd last tu kak!

tingat mirza nyanyi lagu tu..dpt sikit je bunyik dia..'bu bu'.. 'bapakpak' adeiii..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestla tgk gambar eisha besar punya!..hihi

ibu_arifa said...

mmg best lah template ko ni Fara..puas tgk pic Eisya cam ni.. thumbsup!!

ibu damia said...

wah wah..jalan2 KL yer..nape tak tunggu 26hb ni..boleh join gathering...

ko balik kuantan yer...baguslah...aku balik JB ko lak gi kuantan...enjoy...

lawak tul lagu ko tu...dangdung tu kan..

shila ariff said...

eisya wat muka marah...so sweet..marah kat sapa tu eisya?? kat ummi ye..bilang eisya tak laku..nnti le..eisya dah besar nnti..makin comel..mesti ramai yg minat...