Saturday, August 29, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"


Contest lagi...gigih lagi nak join contest ni awalaupun tenet lembabnye lah..update dari rumah parents aku ni..

Contest ni diadakan oleh Mea Zara..pada sesiapa yang nak join terjah la ke blog mea ni follow syarat-syaratnye..last date pada 31 august ni..sempat lagi walaupun tinggal beberapa hari lagi..
pic yang dipertaruhkan adalah....


Nama Baby: Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Umur baby: 10 bulan 3 minggu

Gambar diambil sewaktu eisya lepas mandi..fresh lagi pic ni sebab memang baru je diambil..lokasinya di rumah ibuku..huh,puas nya nak bagi eisya pakai tudung ni..tutup aurat skit..asyik nak cabut je..tapi eisya cabut,daku pakai balik..hihiii lasi-last eisya dah fed up, dia pun biarkan je la..kesian eisyakan...

gambar eisya bersama ummi...


gambar ni membuktikan bahawa akulah ibu kepada eisyakan..ade iras-iras tak??diambil sewaktu bawak eisya pergi tengok pameran orkid kat danga bay..

okla..syarat semua dah follow..dah nak bersiap nak keluar ni..shopping baju raya lagi..yuhuuuu


8 comments:

Mrs. Adz said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. Adz said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Intan said...

Uittt sukenya aunty tengok dia pakai tudung, so cute and bam-bam lah ;)

Memang kan fara, susah tul nak letak "apa2" atas kepala depa tu...uihhh! Tapi hasil nya "menarik" gitu kan eisya sayang.

Gud luck kay lil princess!

10 said...

amboi cute la eisya ni...
good luck...

[-suziey-] said...

waaa so sweet eisya pakai tudung..uish wanita solehah:D
good luck eisya

ibu_arifa said...

comey nyer Eisya...senyum manis sekali..good luck yer sayang..

fara...esok aku dah tak kerja dah..aku dok umah saja..main2 dgn anak..ko jgn jeles yer...hihihi

aNiS tHe BumbleBee said...

alalala!cumelnye eisya!!!cayunk ckit!