Friday, August 21, 2009

~The girls club~

Selamat Menyambut Ramadhan..malam ni dah mula berterawikh..sama-sama la kita memafaatkan bulan yang mulia ni..

Sebut puasa je mesti teringat rayakan..aduh rindunya zaman-zaman muda dulu..(weh,aku tak la tua sangat ye..)ala senang cite zaman anak dara la..masa tu kalau time raya memang dok fikir baju raya yang cantik-cantik jela..yelah nak melaramkan..malam raya la mesti dok sibuk kat dapur..ade yang tolong ummi dan ade yang mengemas kat depan rumah..syoknya zaman tu..sekarang ni bukan tak suka,tapi dah sibuk ngan family sendirikan..baju raya pun dah dahulukan anak..yang penting anak yang kelihatan comel dia pagi raya tu..betul tak??(hihi..tapi aku banyak gak baju raya tahun ni..)..yang klako tu,aku ni kan kak long,tapi selalu orang cakap aku ni kecik..ala kecik pun best gak sebab nampak muda je..hahhaa..selalu adik aku yang orang kata kak long.."angah,ko tu maknanya dah nampak tua la..huhu..."


Benda jugak la yang aku membebel ni..yang sebenarnya nak cakap yang aku rindukan adik-adik aku ni..weols semuanya 4 beradik..3 girls dan 1 boy..dah ade 4 orang pun rasa seronok sangat..kalau yang lagi ramai tu,lagi syokkan..teringat ni zaman kecik-kecik dulu..tadi dok wat keje sekolah skit,sambil tu terfikir la adik-adik ku ni..tahun lepas tak dapat nak beraya bersama sebab tak balik kg..masa tu nak deliver kan eisya..so tahun ni aku nak balik k.
g seminggu (daddy nampak tak yang di bold kan tu..seminggu ye.huaahuaahuaaaa...) nak raya puas-puas untuk tahun lepas sekali..hahhaaa....lagi best sebab dah ade anakkan.

ala,panjang sangt cite nak wat pe kan..layan jela pic ni semua..yang best tu kitaorang bertiga yang girls ni memang rapat..semua rahsia mesti syer sama-sama..Wat adik-adikku..nanti raya kita berjumpa ye..sediakan duit raya untuk eisya tau..hihii..


peace ye..

angah,kak long,kak de (sopankan tiga dara ni..hihiiii)


yang lelaki besar skit tu,adik yang last..yang kecik tu,cousin


waktu bertunang dulu..sedondon biru..


kesemua adik-adikku..(pic lama ni..)

bercanda di tepi pantai..(tetap ayu gitu..kekkeee)


weols bersama cik kecik..tambah lagi ahli the girls kami..yuhu...


p/s :-
-ehh,lagu AXL'S ni sesuai la dengan cite ni..Andai dapat ku undurkan masa..
-min,ade lagi lagu backgrnd untuk cite aku ye..hihi...
-suziey,ok aku tukar pic pink tu..10q dear..



7 comments:

Mama_Aqish said...

wah...ni namanyer kelab DULU KINI & SELAMANYA gitu....best kan

Putra Mama said...

cik kecik tu pun msk club gaks.. tu yg best ader anak pompuan, boleh geng ngan ummi..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..mengimbau kenangan bersama adik2 ya..
selamat menjalani ibadah puasa.. semoga puasa thn ni lebih diberkati..
kita raya pertama kat jb thn ni..

ummuabdullahsyaakir said...

oh rupa2nya ummi ni sulung ke?

Emm yang mana satu adik yg belajr kat Cairo tu?

adda said...

wow kamceng betul adik beradik nih.. mana pegi sumer bertiga..

ibu_arifa said...

selamat berpuasa yer farra. ko kak long rupanyer..hihihi

bestnyer, ramai geng girls dlm family...leh kongsi2 citer..kongsi2 barang. korang umur dekat2 nak sebaya ker? cam lebih kurang jer aku tgk..
ku plak 4 beradik, atas aku semua 3 abg..sampai diaorg bwk aku jd peneman diorg gi dating..hahaha

[-suziey-] said...

SYIOKNYE ADIK BADEK RMAAI..RAMAI GIRLS PLAK TU..AKU ADE 3 ORG JE LA..TU PN JAUH BEZA..SO LAIN PEEL NYE..EKEKEK:d