Wednesday, August 19, 2009

Ketulusan Hati..

wei title macam tajuk lagu je kan..dah tahu tahu nak tulis tajuk pe..ade kaitan ke ngan n3 ni..huahuahuaaa..layan.......

sabtu ni posa dah..tak sabar nak posa ni..first time berposa bersama eisya..mesti cik kecik tu akan bangun bersahur sama..sebelum ni daku bangun sahur(ganti posa la..)dia mesti ikut bangun gak..budak kecik tu nak nyebok sama..sekarang eisa ni macam wat perangai..asyik nak ngan ummi dia je..sampaikan ngan daddy pun tak nak..tgh malam nak susu pun nak ummi gak yang bagi..kalau dulu daddy bagi sempoi je dia minum, now dah tak nak pulak..pe hal la anak ummi ni??perubahan nak ke 1 year ke..layan jela cik kecik ye..

Sekarang ni busy skit sebab menanda paper exam bebudak..nak anta sebelum cuti sekolah ni..banyak lak tu..tapi sempat lagi ko upodate blog ni..dah masuk dalam list sekali tu..huhuuu..kang malam pulak nak pergi ke pesta konvo UTM..last day..harus ku pergi sambar ape yang patut untuk raya ni kan kan..

Hari isnin hari tu,kat sekolah dah lancarkan
minggu patriotisme..huh bersemangat daku menyanyikan lagu merdeka tu sambil mengibarkan bendera..sangat menghargai keamanan negara kita ni..walaupun ade la skit demontrasi tapi tetap terkawal..Moga Malaysia akan terus MERDEKA..tahu tak pe tema untuk hari kemerdekaan ni..1 Malaysia,Rakyat Didahulukan Pencapaian Diutamakan..(wei kalau tak silap la tu ye..kalau salah ampun ...hihi..)sama-sama la kita kibarkan bendera ye..

dah tak tahu pe nak update lagi ni..opss sempena bulan ramadhan yang nak tiba ni, daku memohon ampun ye seandainya sepanjang berblog ni ade yang terguris hati dengan komen ataupun dengan kata-kata kat blog ni..moga puasa kita akan diterimaNya..

sebelum tu..tengok la cik kecik ni kemas katil..sungguh kemas jadinya..

eisya,muka eisya nampak bulat la..keekeee..


wat muka tak bersalah la tu..hihiiii



12 comments:

EIJAM'S FAMILY said...

comel yerk budak tenet nie.. geram tgk mata bulat rambut lebat hitam lagi..

mrs e said...

wahh..sekali eisya 'mengemas', habis selerak katil ummi.. ;)

[-suziey-] said...

aah la nk posa dh..best2,.comel la eisya..wei gambo second tu lagi comel banget tuk amsuk contest baby in pink..suke wooo..baju pn cantek..siap silang kaki lagi..so sweet la...tukar wei..cewah aku plak yg over..

ibu damia said...

BULAT JER MATA EISYA TU EKKK.....

MeL said...

ala comeinye dier! lentik bulu mata tu tau, pinjam auntie kjp hihi..

ibu_arifa said...

makin besar makin cun Eisya ni.. mata bulat besar tu..cantik tul. samalah dgn anak ku..suka sgt 'kemas' mengemas nih..siap pandai buka laci semua tuh..last2 tersepit jari sendiri..

anak ko dah kuat mkn ker skrg? ker tak de selera lagi?

Intan said...

Kiut sgt lah dia nie! Makin comel bila dah besar nie ye...ngan mata nya yg bolat itew...auuu :)

s@yangh@sni said...

mencabar sunnguh profesion ko ni yer...
apa2 pun ramdhan nanti kena banyak2 bersabar..

"ANDAI ADA LANGKAH MEMBEKAS LARA,
ANDAI ADA KATA MERANGKAI DUSTA,
ANDAI ADA TINGKAH MENOREH LUKA,
KUMOHONKAN MAAF LAHIR BATIN,
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA"

Putra Mama said...

selamat menyambut ramadhan... eisya bknnyer aper, die nak gak praktis bgn sahur.. praktis pose susah ckit.. mst 2jam skali nak susu cam fawzan.. bdn pun same2 tembs.. ;)

Mama_Aqish said...

Cute nyer aleesya....tomei cam mummi dia gitu....kejap jer dah beso kan

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tomey aar eisya

adda said...

EISYA NAMPAK BERISI.. GEBU GITUH