Wednesday, August 26, 2009

Eisya menyerang

Kembali lagi...tapi dengan mood puasa ni,rasanya tak yah cite panjang-panjang la..cuma nak tunaikan permintaan kawan ku ni,suruh postkan pic eisya..dia rindukan eisya..so tengok jela pic eisya ni ye..pic yang diambil waktu konon-konon nak masuk contest baby in pink tu la..tapi ambik pic lain lak..layan je ye....

amboi!!sukanya dia..


wat muka terperanjat la tu..



kanak-kanak riang...


entah la muka pe ni..

p/s :-
-joanna,macam ne..dah hilang rindu..




12 comments:

joanna eisleeza said...

lum ilang lagi ar rindu auntie kat eisya..da besar da eisya ek..dulu kecik jek..geram auntie tengok.. :D

ibu damia said...

so cute la eisya ni...tapi apasal bedak bertompok leh nampak ni... ni mesti mama eisya cepat2 nak amik gambar ni.....


p/s: selalu pi pasar ramadhan mana? kita kadang2 tmn u, kadang2 sri pulai....kalau x keje ngan x der gi mana2 prefer masak jer....

Intan said...

Amboi amboi...cekci nyer dia! Cute lah baju dan model nya :)

Putra Mama said...

amboi bkn main sukernyer die.. nmpk gusi yg xder gigi tu.. hehe ;)

zura@iwan said...

tersgt la cute ....gerammmm

ibu_arifa said...

amboi..manisnyer Eisya nih..w/pun bedak bertompok2..buat muka mcm mana pun sweet jer..

memang tak pernah puas tgk muka budak kecik ni kan..

s@yangh@sni said...

cute nyer eisya..
pakai cenggitu...

apasal putih muka tu..
silau ker?

MeL said...

alahai geramnye tgk eisya ni..comel sgt! ;)

[-suziey-] said...

hohoho..tomey weiiii..tembam ank ko..geram aku

adda said...

cutenye eisya.. nampak dh besar dah ni.. cam anak dara dh

Ummi Salsabila said...

tembam btol eisya ni.sdp digomol2 kan..hehe

ummi die pkikan bedak comotla..;p

lin said...

comeynye pakai headband..kt mana beli tu?nk carik gakla..tapi sara tak suke pakai apa2 kt kepala..sbok je tangan tu nanti nk cabut.huhu