Wednesday, August 12, 2009

Ok tak??

Dah lama sebenarnya nak post n3 ni,tapi terlupa letak gambar kat mane..hahahaa,sebab dah banyak sangat pic dalam laptop ni,so tu yang letak folder mana pun dah lupa..leh tak gitu..Dapat hadiah ni minggu lepas lagi..memang wangi la sabun ni,,sayang la nak guna..rasa nak simpan je..sentimental valuekan..huhu..hadiah ni dari ibu addinnasa sebagai pemenang contest syer pengalaman bersalin tu..Terima kasih ibu addinnasa..Ibu addinnasa ni,ade wat contest lagi..hadiah dia lagi best..paling mahal hadiah rasanya setakat ni..terjah la blog ibu addinnasa ni ye..

sabun wangi..

hah,lagi satu ni..amacam mengancam tak lagu kat blog ni..layan rock kapak jap la ye..nanti lagu raya lak ye..teringat zaman muda-muda dengar lagu ni (dah tua dah rupanya)..kekekkeee,ni lagu zaman bercinta cinta monyet dulu..rindunya zaman tu..bestkan lagu ni..mesti sape yang sama umur ngan umur daku akan membesar ngan lagu rock kapak ni la..layan jiwang ye.. Axl's - ANDAI DAPAT KU UNDUR MASA--yeyehh..


13 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah tahniah..menang hadiah..aku memang x penah on sound kat pc..sebab ada headset tapi x penah pakai pun...syok lagu tu :)

shiemz said...

Ok..ok...lagu nie besh.. saye suka lagu rock2 nie.. hehe.... maintain... :D

Ummi Salsabila said...

uih,terkezut sy masuk blog ni tetibe lagu rock kapak..hihi.xsangka u minat lagu rock.hehe.kite universal.layan....
hehehe.

wa.da dpt dah adiah ek..best2

syanis said...

ish... sy pun suka lagu axls tu

Diarihatiku1976 said...

samalah ngan ring tone saya.. minat tul lagu ni...

Diarihatiku1976 said...

samalah ngan ring tone saya.. minat tul lagu ni...

ibu_arifa said...

tahniah..sukenyer dah sampai hadiah ari tu..

ko jgn terasa plak pasal aku ckp budak sesi ptg nakal..sebenarnya budak sesi pagi pun bukannyer baik sgt jugak..aku cuma agak jer..
maaf lah kalo ko terasa ek! kita kawan kan :)

hadizam said...

kite pun suke lagu nih...
lagu kenangan cinta monyet form 5..
LAYANNNN......

10 said...

eeemmmm... tahniah dh dpt adiah tu...

best gak lagu ni...

[-suziey-] said...

hohoho..aku layan lagu akulah kekasihmu - axl's//lagu dia mmg best2 la kan..

Noina said...

heeee..lama tak singgah sini..dah besar dah eisya..mata je tak ubah..masih bundar dan cantik...comel la dia..geram pulak acik tgk...!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Umi,harp sht selalu..tahniah utk 2 contest.Wlpn cntst baby tu tak bjya,tapi dpt list top 5 pun dh ok,kan?Bagi auntie...eisya tetap comel tau syg...^_^

Hehe mmg tkejut bila msuk blog umi..trus dgr lgu rock..saya bukak sound kuat pulak tu..tak pe kan sesekali layn lagu rock tak salh.

Yan said...

heheh cam air kotak