Friday, August 7, 2009

MARILAH MENGUNDI..(PILIHANRAYA KECIL)


Akhirnya sampai la entry untuk mengvotekan si kecik eisya ni..contest yang di anjurkan oleh mama aqish..

so pada sesiapa yang baik hati dan rasa eisya layak untuk dapat title My Cute Lil Princess ni silalah vote for eisya k..

CARA UNTUK VOTE :

copy VOTE G15 dan hantar ke SINI ( pergi kat komen mama aqish tu.. )

undian akan bermula dari 1.07.09 hingga 07.08.09..

pada yang sudi vote tu..eisya nak ucapakan terima kasih ye auntie semua..eisya sayang auntie semua...

VOTE G15 HANTAR KE SINI


p/s : - n3 baru di lihat di bawah..STICKY MODE..




18 comments:

aiSyaLiciOus said...

salam....akak sgt comel la baby eisya...geram nyer tgk die...hehe..
dah la sya nie sukerrrrr sgt ngan baby...

eh2,sorry eh kak,sya singgah nie..saje lompat2 blog..hehe...

salam kenal n salam ziarah..

Ummi Salsabila said...

ok,nnt aunty vote k..muahs eisya comels!!!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam,ummieisya..good luck utk baby eisya yg comel ni yea

mummy_ayu said...

mummy ayu dah vote for eisya..vote for iris balik boleh?..tq!

Fadhlah said...

dah voteee...

UmiDAnisH said...

Jom,danish vote eisya.. eisya vote danish.. boleke camtu?

MeL said...

mommymika da vote eisya! gud luck baby ;)

[-suziey-] said...

ok aku vote utk eisya ko vote utk aQeel tau..ekeke;D

Hayatie said...

ok..untie dah for vote for eisya..good luck bebeh!..

ibu_arifa said...

daku pun dah melepaskan tanggungjwb ku td kt blog mama Aqish tu.. dah vote Eisya dah..
cam ada gaya2 nk menang jer Eisya kali nih..ku dah mula tersenyum sampai ke telinga dah nih..
Fara, ko kempen lagi tau..dun giveup!
ada masa lagi nih..terjeh jer blog sape2 tu..hihihi

QQ said...

OK2 DAH VOTE DAH..

syanis said...

ok... saya dah vote tuk aleeya

Adwindaa said...

ok eisya.. smlm adwan dh suh mama vote utk eisya dh...nnt sok2 lau adwan masuk contest lak eisya suh mama eisya vote lak ek... heheheh... tolong menolong amalan kita...hehehehe

Putra Mama said...

dah vote.. gud luck.. ;)

10 said...

dah vote dah... good luck yer...

Fara_Adura said...

Fara da setel vote eisya n aqeel..dua2 sama layak..:D

s@yangh@sni said...

ala boleh undi sekali jer..
tadikan yus undi 10 kali..
musti dia kira satu je kan..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

dah vote eisya.. good luck ok