Tuesday, August 11, 2009

Pemenang Contest Mama Aqish

Akhirnya pemenang untuk contest cute Lil Princess ngan Lil Prince dah terjawab..eisya tak menang pun..hanya sampai top 5 je..tapi itu pun dah syukur sebab dah tercalon k..nanti leh masuk lagi..memang masa mama aqish wat top 5 tu dah leh rasa sape yang menang..to Aqeel ngan Damia Aleesya,tahniah k..memang cute la yang memang tu..Suziey ibu aqell tu lagi best sebab dah 2 kali aqeel memang..leh masuk contest lagi la lepas ni..jangan mak dia je yang lebih sudah..huhu..ok nilah pemenangnye..

Prince


Princess

pada kawan-kawan ummi yang sudi vote eisya,Terima kasih buat korang semua..Memang sporting habis..walaupun eisya tak menang tapi korang memang best la..Ini tanda penghargaan dari eisya..kalau nak copy pun leh gak sebagai tanda terima kasih..(kalau menang lagi grand gambarnye..hihi)



6 comments:

[-suziey-] said...

hohoh..thanks for the wish..eisya pn comel..xmenang xsemestinya xckp comel..kannn..muahhahh to eisya :)

ibu_arifa said...

tak pe tak menang pun..Eisya tetap cun dimata kita kan..sama cun dan mengancam mcm mak dia lah tu..hihihi

tahniah dah msk top 5 tu..

adda said...

congrates suziey.. takpe ar eisya pn sgt comel cuma lum rezki nk menang jer

Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

terima kasih utk eisya......eisya pun cute apa....nanti ader contest lain kita join lg...mana tahu rezeki eisya lak..........

shila ariff said...

tahniah eisya..tercalon top 5..lain kali kita masuk contest lain lagi ye...nnti mama akan undi eisya lagi...k....eisya mmg comel...bila eisya nak hazim ni???

ummuabdullahsyaakir said...

aduhai..comelnya eisya senyum...cair auntie..syg..