Sunday, August 16, 2009

~Baby In Pink Contest~

Suka la masuk contest ni..sebab daku ni memang suka sangat ngan warna pink..so memang baca je ade contest baby in pink terus rasa nak joint..sampaikan pelajar daku semua dah tahu yang cikgu dia ni peminat pink..sebab semua barang-barang cikgu mesti pink..huhu..ok kita intai syarat-syaratnye dulu k..

------------------------------------------------------------------------------

Contast ini adalah sempena birthday Puteri yg ke 1 thn 3 bln dan contest ini akan ditutup pada birthday Puteri yg ke 1 thn 4 bln..huhu


So, jom check Terms & Conditions..



Terms and Conditions for this Contest :


1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009..

2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda..
3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini : http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html
4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..
5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja..
6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k..

7. Pastikan di entry anda terdapat link2 ini ( kalau xde, ur entry will be DISQUALIFIED).

Link blog ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/

Link contest ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html

8. Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini juga memudahkan juri membuat semakan..

9. Pemenang akan ditentukan oleh juri Profesional yg dilantik sendiri..huhu...

Hadiah Misteri Menanti Anda!! Penaja Amat Dialu-alukan!!

-------------------------------------------------------------------------------

1) - memang blogger pun

2) - done

3) - done

4, 5, 6, 7) -
Nama baby : Nur Aleesya binti Mohd Adzhar
Tarikh lahir : 09.10.2008

Special n3 :- Contest ni diadakan sempena ngan birthday Puteri Sha iaitu Puteri Nur Shaikha yang ke 1 tahun 3 bulan..mesti mama puteri ni peminat pink macam daku jugak..Pada sesiapa yang nak joint tu boleh la pergi ke blog Shasha ni iaitu http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/ ataupun terus kepada link contest ni http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html..
sempat lagi kalau nak joint..tarikh tutup adalah pada 22 august..jom geng blogger semua..


Kenapa anak anda patut memang ?
coz eisya ni memang banyak baju pink..ialah ibu dia kan peminat pink..dapat lak anak perempuan so lagi la giler pink..eisya memang nampak lebih feminin kalau pakai barang-barang yang pink ni..lagi bertambah cute eisya ni dengan senyuman dan matanya yang bulat..memang cute la kalau pakai semua aksesori pink..eisya love pink..

Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
baru je kenal ngan sha ni..so yang mungkin hanya sikit saja yang diketahui tentang blog ni..shasha ni dok kat JB..satu daerah lak ngan daku..leh la lebih kenal lagi ni..lagi satu sha ni pun penggemar contest..banyak tul contest yang disertainya..Masa birthday bash puteri tu, semua yang hadir kebanyakkan pakai warna pink..cantik sangat..sampaikan kek pun warna pink..memang peminat pink betul ni..Ade satu gambar tu gambar puteri yang diambil sewaktu menyertai Baby cute contest anjuran The Store JB,memang cute sangat gambar-gambar tu..pandai tul puteri ni bergaya depan kamera..

8) - done

9) - undian pilihan juri..suka suka suka..tak yah nak pancing undi lagi..

okla..rasanya dah cukup semua penyertaan tu..harap tak ade yang tertingal ni..sila terjah ye Sha..Pink Club..





17 comments:

ibu_arifa said...

good luck eisya...mmg comey pun eisya nih!! muahh utk eisya..

Intan said...

Gud luck ye eisya...semua dak girl mesti comel punya kalo pakai baju kaler pink kan...:)

Intan said...
This comment has been removed by the author.
Damia Aleesya & Damia Ayyunie said...

good luck ok......nanti Alesya pun nak masuk contest ni....sama2 memeriahkan.....

zura@iwan said...

cutenya eisya...gud luck ye..

s@yangh@sni said...

masuk contest lagi...
harap2 boleh menang yer...
good luck...

syanis said...

semoga eisya berjaya yeh... nnt auntie vote

[-suziey-] said...

good luck wei...sonot sonot join contest..musim contest..aku pn nk join contest ni..heheee

MeL said...

comelnye bb eisya in pink..gud luck kay ;)

shila ariff said...

alahai...hazim suka pakai baju biru...tak leh le nak join contest ni..anyway..gud luck to eisya....

EIJAM'S FAMILY said...

cute wish u luck

Ummi Salsabila said...

gudluck eisya.mmg comel!

ummuabdullahsyaakir said...

good luck utk eisya yg bam bam comelnya..

Mama_Aqish said...

samala aqish pun join gak...amik gambo spontan je gitu...semoga berjaya

CuTeMiUt78 said...

good luck ya.. memang blh menang ni.. tomey sgt

Anonymous said...

Salam kenal...baby cute sangat. nak tanya, akak dah buat blog untuk contest ni, tapi nape bila nak post komen tak kuarpun?? Nak tanya kat tukang anjurnya, tak tahu nak tanya macam mana...PLSS

Mrs. Adz said...

salam kenal juga..tapi siapa ni ye..pe link nye..pasal komen tu,maybe dia akan save dulu untuk aproval..nanti bila dah owner blog dah apporvekan baru komen tu kuar..


(tak berapa faham soalan tu..harap leh membantu ye..)