Friday, April 17, 2009

VOTE FOR NUR ALEESYA

Hari ni dah start boleh vote untuk baby contest kat blog mama aqish. So pada kawan-kawan ummi undilah for eisya k.. nanti eisya kiss auntie-auntie semua ye..Ini cara-cara nak vote ye.

Cara undian adalah dengan menaip BCC ( Under Score ) Boy's @ Girl's ( Under Score )no yang diwakili baby(Under Score) berapa bintang. (undian bintang dari no 1 Bintang hingga 5 bintang )
contoh : ( BCC_boy's_ 01_5 bintang) - Baby Boy's
( BCC_girl's_01_5 bintang ) - Baby Girl's


so for aleesya ialah BCC_girl's_14_5 bintang - untuk bintang tu ikut korang la, tapi kalau nak senang copy je cara vote tu dan post la kat komen mama aqish..(hahah..giler tamak bintang ummi ni)

BCC_girl's_14_5 bintang - post kat sini- MAMA AQISH


vote for eisya

vote for eisya

4 comments:

[-suziey-] said...

good luck eisya ;)

ibu_arifa said...

GOOD LUCK TO YOU TOO..EISYA..!!

wansteddy said...

good luck eisya....montelnya... gerram nengoknya!

sharifah syahirah TSM [chep] said...

afundi eisya~ =D