Wednesday, April 8, 2009

Baby Cute Contest

Hahaha..ummi pun nak try jugak la masukkan gambar eisya dalam baby cute contest ni. Bagus jugak mama aqish ni idea. Ummi pun cari la mane gambar eisya yang ok skit..dah lama dah sebenarnya ajak daddy nak wat sessi outdoor ngan eisya tapi daddy ni sibuk je la..konon-konon nak ambik la pic yang cantik-cantik skit..so memandangkan tak de sangat gambar eisya ummi pun pilih jela gambar ni..Ala kalau tak menang pun tak pe sebab saje je nak suka-suka..tapi kalau menang..itu sape yang tak nak kan..hahaha..layan je la.. tapi ade lak peraturannya..

1) Apa yang menarik tentang anak anda??
ala..ummi rasa banyak sangat la yang menarik tentang eisya ni..hahah..puji anak sendiri..kembang jap eisya ni..
-eisya ni memang seorang yang sangat pemurah dengan senyuman..demam pun senyum tak tinggal gak.
-eisya mempunyai mata yang bulat..ramai suka mata eisya tau..
-bulu mata eisya panjang dan lentik..eisya dah besar nanti tak yah la pakai bulu mata palsu lagi tau..ni ori punya..
-emm ramai jugak yang cakap macam ni 'eii..lebatnye rambut, cantik la..'
dah la tu kan..kang orang cakap banyak lak dia punya cite..

2) Mengapa anak anda layak menjadi pemenang baby contest ni??
sebab eisya nak menjadi anak kebanggaan ummi dan daddy,dan juga sebab eisya memang cute la...

ops..no camera pls..

13 comments:

sharifah syahirah TSM [chep] said...

huhu~ no camera plz.... =D
beli la camera DSLR tu..
kompem gmbr smart n cun...
bercita-cita nk beli satu hari nnt..
kalo ade rezeki laa...
tp mst rmai yg ckp..membazir..kan?
tp nak jugak satu hari nnt....huhu

[-suziey-] said...

good luck eisya;) comel eisya pakai topi tu..ropol2..ekeke:D

Mama_Aqish said...

thankz sebab sudi memeriahkan contest kat blog kiter...

Ifa said...

geramnyeee tgk aleeya nie.ini kalu dpt dekat si naufal anak aku nie msti di sangkanyee anak patung nie.mau di geget niee...huhu

masviona said...

huhuhu...mmg cute baby nih....ada peluang cerah untuk menang nih...hiksss.pandai aaar dia pose

Mrs. Adz said...

to all->thank u k..eisya malu la..:p

QQ said...

mate eisya cntik..

Putra Mama said...

cam anak org putih dolu2.. hehe

~~zuraiwan~~ said...

comeinya eisya....cute sgt2...

PadNani~~{@ said...

salam kenal..

soo cute baby:) all d best k

SyahNur said...

ala.. tomeinye aleesya.. cam baby mat salleh pun ade... blh geng ngan nasuha ni.. hehe...

tHrEE oF us said...

hihi.. cute eisya pkai topi ropol itew..

good luck Eisya!!

cutiedieyna said...

kiter da vot 4 eisya..so sweet..meh kawan ngan dieyna...