Tuesday, April 14, 2009

Dalam dilemma....

Pernah tak dalam hidup ni menghadapi dilema??kena pilih satu di antara dua. Perkara ni lah yang ummi paling tak suka sekali sebab kalau tersalah pilih mesti akan merugikan kita. Emm tak sukanya keadaan macam ni..arghh....Tapi yang pasti kena kena minta pada yang Esa juga. Minta petunjuk pada dia. So kena la wat sembahyang istiharah..Moga-moga ummi diberi petunjuk dariNya..hahaha..pe jela entry untuk kali ni. Otak ni dah macam tak boleh berfikir lagi.asyik dok teringatkan masalah je..best tak kalau hidup ni tak ade masalah??mesti tak seronok jugakkan sebab kadang-kadang masalah ni akan mematangkan hidup kita dan memberikan pengalaman yang baru dalam hidup. Emm cakap macam merapu je..Ok la ummi stop la kan sini dulu sebab macam kekeringan idea je..Ya Allah berikanlah aku petunjuk dengan jalan yang terbaik buat diriku dan keluarga ku..Ameen.. Ops..sebelum tu layan je la gambar-gambar penghibur hati ummi ni..inilah penguat semangat ummi..Nur Aleesya bte Mohd Adzhar..I love u sayang..Pada kawan-kawan ummi jangan lupa vote for eisya dalam baby contest mama aqish nanti k..

2 comments:

QQ said...

eisya kan pandai melaram..sara kalo pki topi2 cenggini dah angin dah..nak letak headband kat kpl pun tak nak..huhuhuhu

ibu_arifa said...

gambar yg lentok tu best jer tgk.. ada gaya model dah ni eisya ni..huhuhu
semua comel.. dah genap 6bulan hari ni.. happy 6 month eisya!!..semoga sihat sentiasa okey..