Monday, April 13, 2009

Berita hujung minggu


Fast & Furious 4..movie ni memang best la..ummi boleh bagi 5 bintang. Ummi dah pergi tengok movie ni weekend hari tu dengan mr Hubby tersayang. Hahaha..eisya ummi tinggal kat umah baby sitter la..sorry ye eisya sebab tak bawak eisya. Tapi petang tu dalam pukul 5 petang ummi bawak jugak eisya keluar. Pegi ambik spec mata daddy. Kesian daddy dah berkobar-kobar nak spec mata baru tapi tak siap lagi la.esok baru datang semula . Eisya lak alhamdulillah dah sihat. Susu pun dah makan minum macam biasa. Tapi ummi kena tukar balik semula susu lama.eisya tak nak minum kalau susu yang baru tu. Aduh dah beli 2 tin susu yang baru tu. Tapi ummi nak try bagi selang seli sekali sekala. macam advise kawan-kawan ummi ..thanks pada yang bagi advise pada ummi pasal eisya hari tu. Eisya dah boleh makan jugak, makan nestum je dulu. ummi kena sl0w-slow- bagi eisya makan sebab takut eisya elergi lagi.kesian eisya berak-berak hari tu.Hah..ni satu kegemaran eisya.. Eisya sangat suka tengok bunga, kalau petang-petang tu mesti kena bawak dia pergi tengok bunga keliling umah,kalau tak dia asyik menjenguk kat luar je. So hari tu ummi pun kasi la eisya bunga, tengok la mawar desa ni..ayu tak..kuang..kuang..

eisya muka masam je sebab baru lepas ngamuk, bagi bunga baru senyap,minah bunga betul la eisya ni.

4 comments:

sharifah syahirah TSM [chep] said...

x tdo ke tgk movie tu?
bkn bese awk tdo ke dlm wayang? huhu

neezareef said...

alololo tomey je letak bunga senyap eh..

QQ said...

minah bunge yek...

Putra Mama said...

samelah kiter.. tinggalkan anak kat bbysitter semata2 nak gi tgk fast n furious.. tp mmg best gak la compare tokyo drift tu..