Wednesday, April 15, 2009

Tag-mama aqish


Huhu..sory ye mama aqish sebab baru je nak wat tag ni..bz la katakan..hahah..so Layan je la tag ni..

1) Letakkan Gambar Anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang msh dalam wad maknanya gambar anak hari PERTAMA.

tak ade gambar eisya yang clear..mr hubby dok bz melayan ummi ngan eisya sampai tak sempat nak snap bebanyak gambar eisya masa ni. Yelah dah la first time tu yang kalut skit..tapi terharu sangat sebab mr hubby sentiasa di sisiku..argh..nak menangis rasanya..i love u b..



2) Letakkan butir ini :

Nama penuh :
Nur Aleesya binti Mohd Adzhar

Nama Panggilan :
Aleesya, Eisya

Jantina :
Girl / Female

Tarikh Lahir :
09. oct 2008 (9 syawal)

Tempat Lahir :
Puteri Specialist Hospital Johor Bahru

Berat Lahir :
3.28 kg

Cara Kelahiran :
Operation/ Ceazer

3) last sekali... apakah harapan korang pada anak ini.. dan korang nak anak ini jadi apa besar nnt... dan KENAPA..?

harapan? :
ummi harap eisya akan jadi anak yang solehah. anak yang akan berbakti kepada kedua ibu bapanya. Seorang anak yang mendengar kata, yang taat pada perintah agama, anak yang sihat dan cergas dan yang paling penting eisya sayangkan ummi & daddy. Anak yang cemerlang dunia dan akhirat..

besar nk jadi ape? :
ini hanyalah harapan ummi saje..kalau boleh nak eisya jadi doctor la. boleh merawat ummi n daddy then boleh berkhidmat pada masyarakat..jadi doctor yang solehah..amen..


Sessi terakhir..
hahah..sesiapa yang terlist dalam blog list ummi tu sila la wat tag ni ye. kalau belum buat lagi la..mesti tau!!

5 comments:

[-suziey-] said...

erkk.alamak kena buat ke//huhuh..
comel aleesya...suci je muka..

ummuabdullahsyaakir said...

salam ummi eisya,dduk kat Jb ye?Jb kat mana?

Mrs. Adz said...

suziey->suci ke..macam ummi dia la.huhu..emm wat tau.

ummuabdullahsyaakir -> kat majide. awak kat ne.

neezareef said...

mcm kna buat tag nie..

ok gak sbb blom penah kena tag nie..

hehehe...

sama la kita caesar jugaks

ummuabdullahsyaakir said...

oh kat majidee ke.Saya n family thn leps dudk kat Tmn Suria.Msa blik cuti hari tu,saya buat check up kat klink kesihtn majidee lah..Tapi skrg dh pndh kat Tmn Pulai perdana..hehe leps ni blh jmput dtg rumh(tapi saya tak ada kat rumhlh,sekrg di mesir)nnt bila saya balik yea..