Saturday, June 4, 2011

5 tahun dah bersama..LOVE STORY..

 

Pada 4 June 2006, terbinalah satu ‘masjid’,bersatu dua hati dan 2 jiwa..

 

Mesti korang dah tahukan..tu lah tarikh kawen aku…

 

Dah  5 tahun dah..wow..sekejapnya..teringat waktu bercinta..hihi..

 

DSC00672

pertama kali cium tangan suami.bestnye saat tu..

 

P6040797 

ratu balqis..hihii

 

nanti kita wat n3 betul-betul pasal ni la..ni nak cepat..

 

opss..korang nak baca kisah cinta..baca kat sini ye..part 1, part 2 & part 3 ..cinta yang terhalang..akhirnya bersatu gak..hihiii

 

p/s:-n3 autopublish sbb pengantin tuani balik kampung ada cousin kawen..sama date tu..

6 comments:

Ummi Salsabila said...

Happy anniversary...semoga kekal bahagia ke hingga ke syurga.Tahniah!

Azizul Azri Mustaffa said...

tahniah..selamat ulangtahun ke-5..tarikh sama dgn kami..:)

Lily@MamaZaraZareef said...

Happy 5th Anniversary Fara..baju ratu balqis tu mmg cantek sgt..sebelum ni dh pernah puji, tp still nk puji gak lagi..hihihi

maya amir said...

happy anniversary:) sekejap jek kan masa berlalu..moga kekal hingga akhir hayat & murah rezeki:)

[-suziey-] said...

happy aniversary utk ko..hehe..ye la kita kan seusia anni kita..ekeke:D beza sehari jek..smga kekal abadi :)

ibu_Arifa said...

Happy anniversary Farra..semoga kekal sampai ke syurga.

aku nak wish awal..tp asyik tak sempat nak online jer..nak sms pun xsempat jgk...tapi niat nak wish tu ada. sorry ye beb!