Wednesday, June 8, 2011

Muslimah ke????

Model Muslimah yang ala-ala gangster skit..




Aleesya pakai jubah yang uncle dia bagi masa balik dari umrah..Kita suh dia posing ala-ala muslimah,dia wat style gangster lak..Si adik baru bangun tido..terus bergambar..so muka blur2 je..hihii..


p/s:
-ramai yang request suh wat n3 panas...kita bag tempoh dulu..kalau tak,n3 akan keluar.. 
-pada yang sempat tu,tolong vote eisya ye...hari ni last day..
 


4 comments:

zaidah said...

muka ngan baju memang dah muslimah dah...cuma tang kaki tu yang nampak gangster....comel gitu...

Farra Dhelina said...

hahaha ganas nya!! tp comeyy!!

* eh kak, tak setle lagi ke??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..model muslimah ni..garangnye.. ;)

Ila said...

gaya tu yang tak tahan..mcm nak pukul org pun ada...hehehe