Wednesday, June 15, 2011

Lihatlah dunia!!!!

Cuci-cuci mata..

 

Jom..

 

IMG_1935

IMG_1958 IMG_1939

IMG_1941

IMG_1955

IMG_1954

IMG_1952

IMG_1967

IMG_1966

IMG_1960

 

merehatkan minda di Pantai Air Papan, Mersing..Eisya gembira tul sebab dapat mandi kat pantai..lagi best ada abang-abang dia yang temankan..kita gembira,anak-anak lagi gembira..

Tengok keindahan Allah ni dapat pahalakan..sambil mengucapkan syukur diberikan nafas untuk menikmati keindahan dunia ni lagi..Alhamdulillah…

ehh..nape ni???

 

 

 

v

 

 

 

 

 

v

 

 

 

 

v

 

 

 

 

 

v

 

 

 

 

 

 

v

 

 

 

 

 

ada apa kena scroll ni..

 

 

 

v

 

 

 

 

v

 

 

 

 

ada nii….

 

 

 

 

v

 

 

 

 

 

v

 

 

 

 

 IMG_1947hahaa..tuan rumah nak nyibuk tanyang muka penuh jerawat tu..huhuu…

 

  

p/s:-esok ada n3 untuk kawan blogger..tunggu siapa dia..

12 comments:

mama tisya said...

suka pic eisya yg 1st tu..tisya pn suka posing gtu gk skarng..hhehehe

Zue AnnaLeeya said...

sukernya eisya main air yer...
bdk2 kan??? klu dgn air mmg suker sgguh...

akak dah lama tak bwk anak2 mandi pantai..
cuaca panas sgtla...
akak lg suker klu pi air terjun...

Farra Dhelina said...

fuhh..tak sbr nk bc next entry

Ila said...

budka2 lelaki tu kembar ek...mama nya slim gitu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..happynye dia mian air laut..
sape kah blogger itu?? ok..ok..kita tunggu esok.. :D

[-suziey-] said...

waaaa mmg best btl eisya layan laut! dh besar dh amani..

ye tuan umah tayang body yg dh slim ler tu..ekekek;p

pstt..kisah blogger tut tu ke?

mama tisya said...

**time mlm tu kena gigih la kejut walaupn yg benornya maknye pn ngantuk jugak..ehhehehe...kalo ank tu tkmo bgn kena dukung die p toilet, sure die akan kencing punye

mama tisya said...

cpt skit up entry kwn blogger tu..e'eh kwn ke...ehhehehe

shila ariff said...

hehehe..tuan rumah mesti le wajib tayang muka kan??..huhuhu...sonok main air ye.. :)

Ummi Salsabila said...

hepi eisya,tak ambik gamba eisya mandi?
woot,umminya slim lah! hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

seronoknye tgk eisya main tepi pntai..zara dh lameeeeee sgt tk jengah pntai2 nih..huhuhuh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bukan main happy eisya ek...cantik2 la picnya fara terang betul